Câte zile libere vor avea românii în luna decembrie 2019! Vor fi mai puţine decât de obicei!

Zilele libere pe care le vor avea românii în luna decembrie 2019 vor fi de Crăciun.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Zilele libere în decembrie 2019 sunt extrem de puţine. Bugetarii nu vor mai avea parte de nicio mini-vacanță în acest an, deoarece 1 decembrie, Ziua Naţională a României, care este sărbătoare legală, pică într-o duminică.

( vezi ce zile libere vor avea elevii de Crăciun)

Citeste si: Ziua Armatei: program şi evenimente de ziua Armatei

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Citeste si: Ce alimente sunt permise în Postul Crăciunului

Citeste si: Postul Crăciunului. Ce ai voie să mănânci în post

Zile libere în decembrie 2019. Crăciunul va fi sărbătorit în mijlocul săptămânii 

Următoarea mare sărbătoare legală este Crăciunul. Anul acesta, Crăciunul va fi sărbătorit în mijlocul săptămânii, respectiv miercuri și joi.

Așadar, bugetarii se vor întoarce la locul de muncă vineri, 27 decembrie. Aşadar, în decembrie 2019 nu vor fi zile libere decât cele două de Crăciun.

Zile libere în decembrie 2019. Care sunt cele de la anul

Românii trebuie să se gândească la zilele libere din 2020: 1 ianuarie (miercuri) 2 ianuarie (joi), 24 ianuarie – Ziua Unirii Principatelor Romane (vineri), 17 aprilie – Vinerea Mare, ultima zi de vineri inaintea Pastelui (vineri), 19 aprilie – prima zi de Pasti (duminică), 20 aprilie – a doua zi de Pasti (luni), 1 mai – (vineri), 7 iunie

– prima zi de Rusalii (duminică), 8 iunie – a doua zi de Rusalii (luni), 15 august – Adormirea Maicii Domnului (sâmbătă), 30 noiembrie – Sfantul Apostol Andrei, cel Intai chemat, Ocrotitorul Romaniei (marţi), 1 decembrie – Ziua Nationala a Romaniei (marţi), 25 decembrie – prima zi de Craciun (vineri), 26 decembrie – a doua zi de Crăciun (sâmbătă)

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Plușica de la Puterea Dragostei l-a făcut fericit pe Moș Crăciun! S-a dezbrăcat și s-a ”strecurat” într-o cadă plină cu trandafiri, sub privirile ”moșului”

Veste bună pentru părinți! Vor primi 460 de lei pentru fiecare copil, începând cu această lună. Ce trebuie să faci pentru a primi banii

Salariul mediu net. Vești proaste pentru români

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

Doliu imens! A murit un mare erou al României. A trecut prin suferințe cumplite de-a lungul timpului

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Lovitura sub centură primită de Charles. Regina Elisabeta nu va face niciodată acest gest

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies