Postul Crăciunului. Ce ai voie să mănânci în post

Postul Crăciunului. Iată ce nu ai voie să faci începând cu data de 15 noiembrie, în postul Crăciunului.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Postul Crăciunului. Postul începe cu data de 15 noiembrie și va ține 40 de zile. Acesta este cunoscut drept Postul pentru Sărbătoarea Nașterii Domnului. Postul are multe dezlegări la pește și vin.

Citeste si: De ce să NU FACI sex în Postul Crăciunului! Ce ţi se va întâmpla dacă întreţii relaţii intime. Cuvintele Părintelui Arsenie Boca te vor cutremura

Postul Crăciunului. Ce ai voie să mănânci în timpul postului

Postul Crăciunului. Se cunosc beneficiile postului, căci oamenii bolnavi se vor vindeca. Dacă vei ține post, atunci vei mânca doar pâine, legume şi fructe. În Postul Crăciunului, în principal, nu se consumă carne, ouă şi brânză. În zilele de luni, miercuri şi vineri se mănâncă preparate fără ulei şi fără vin. Marţi şi joi se pot consuma atât untdelemn, cât şi vin. Sâmbăta şi duminica, până pe 20 decembrie, se consumă ulei, vin şi peşte. În Ajun se mănâncă doar seara grâu fiert îndulcit cu miere, fructe, covrigi sau turte din făină.

Citeste si: Sex în post. Este sau nu păcat să ai relații intime

Citeste si: Până la ce vârstă NU are voie copilul tău să stea la soare? Specialiştii îţi explică de ce!

Postul Crăciunului. În ziua de Crăciun se poate consuma de toate. În data de 14 noiembrie este Lăsata Secului pentru Postul Crăciunului. De regulă, cuvântul sec, din sintagma „lăsatul secului”, este înțeles de noi că fiind sinonim cu uscat, fără grăsime, de post.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate