Câți bani a cheltuit Alexandru Cumpănașu în campania electorală

Alexandru Cumpănașu a mărturisit câți bani a cheltuit în campania electorală.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

alexandru cumpanasu

Din informațiile oferite de Alexandru Cumpănașu, el a folosit 300.000 de euro pentru campania electorală, aceștia fiind chiar toate economiile familiei. El este candidat independent la Președinția României.

"Eu nu am cum să ies decât ca un învingător din această bătălie cât timp candidatul pe care dumneavoastră l-ați avut a fost candidatul dumneavoastră. N-a fost candidatul unui partid. Am intrat în bătălia aceasta cu niște bani puși deoparte, sunt banii mei. Sunt 300.000 euro și în seara asta pot să vă spun lucrul acesta. Am investit 300.000 euro în campania aceasta.

Citeste si: Carmen Harra, previziuni pentru al doilea tur al alegerilor prezidențiale 2019!

Citeste si: O fată de 15 ani s-a dus la culcare, dar le-a ascuns părinților un secret groaznic. După câteva ore, au găsit-o moartă în pat. Ce făcuse adolescenta

Citeste si: O mireasă a citit ca jurământ la nuntă mesajele trimise de logodnicul ei altei femei

Am investit în broșuri, în deplasări, în investigații. Eu vreau să văd cât de transparenți vor fi cei de la partide pentru a vedea... Mi-am pus practic la bătaie și am cheltuit toate economiile familiei. N-are nici o importanță, nu e o chestie de victimizare. Eu cred că am făcut un lucru bun pentru mine, pentru poporul român și pentru familia mea. Nu am primit un leu, decât ce am strâns de la o parte dintre dumneavoastră care ați trimis acele contribuții, fiecare cât a putut – 50, 100 de euro – s-au strâns undeva în jur de 15.000 euro în total", a povestit Alexandru Cumpănașu într-un live pe Facebook.

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate