Câți bani primește Andreea Podărescu pensie alimentară pentru fiul ei? Băiatul a ajuns la Terapie Intensivă, zilele trecute

Andreea Podărescu a trecut prin momente crâncene, după ce fiul ei a luat o bacterie care i-a pus viața în pericol.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

andreea podarescu
Andreea Podărescu își crește singură copilul[Sursa foto: Facebook Andreea Podărescu]

Zilele trecute, WOWbiz.ro a scris despre apelul emoționant făcut de modelul Andreea Podărescu în legătură cu starea de sănătate a fiului ei. Micuțul a luat o bacterie extrem de periculoasă și a ajuns la Terapie Intensivă. Viața băiatului a fost pusă în pericol, conform relatărilor Andreei Podărescu, însă acesta a trecut peste perioada critică de 48 de ore iar acum se simte mai bine.

Andreea este certată cu tatăl copilului ei


In articol:

Multă lume s-a întrebat unde este tatăl copilului în toată această poveste. Andreea nu a pomenit nimic de el, deși modelul a mulțumit tuturor prietenilor care i-au transmis mesaje de susținere pe contul ei de socializare.

andreea podarescu
Andreea Podărescu este model[Sursa foto: Facebook Andreea Podărescu]

Andreea Podărescu și tatăl copilului ei au avut o relație cu scântei, s-au certat și s-au împăcat de dragul copilului, pentru ca în ultimul an, lucrurile să degenereze. Modelul l-a acuzat pe bărbat că nu a plătit pensia alimentară pentru cel mic și chiar l-a dat în judecată pentru a obține de la acesta bani pentru creșterea și educația băiatului lor.

În urmă cu câteva luni, instanța a stabilit suma pe care bărbatul va trebui să o plătească pentru pensia alimentară, domiciliul copilului și programul de vizitare.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Instanța i-a cerut bărbatului să restituie și alocația băiatului

”Admite cererea principală, în parte. Admite cererea reconvenţională şi conexă, în parte. Stabileşte că exercitarea autorităţii părinteşti să se facă în comun de către ambii părinţi cu privire la minorul..., născut la data de.... Stabileşte domiciliul minorului la mamă.

Obligă pârâtul reclamant la plata unei pensii de întreţinere lunare, în cuantum de 25% din venitul minim pe economie, către reclamanta pârâtă, în favoarea minorului, pensie calculată de la data introducerii cererii principale, 12.07.2019 şi până la majoratul copilului, prin mandat poştal.

andreea podarescu
Andreea este despărțită de tatăl copilului ei[Sursa foto: Facebook Andreea Podărescu]

Încuviinţează pârâtului reclamant să aibă legături personale cu minorul, în sensul că îl poate lua în domiciliul său

Obligă pârâtul reclamant să restituie reclamantei pârâte suma de 6600 lei reprezentând alocaţie acordată de stat pentru minor. Respinge, în rest, cererea principală, ca neîntemeiată. Respinge, în rest, cererea reconvenţională şi conexă, ca neîntemeiată. Executorie. Compensează în parte cheltuielile de judecată, obligă pârâtul reclamant la plata sumei de 2020 lei reprezentând cheltuieli de judecată către reclamanta pârâtă. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare pe programul de vizitare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti”, se arată în decizia instanței.

În 2020, venitul minim pe economie este de 2.230 lei brut, respectiv 1346 lei net. Asta înseamnă că pensia alimentară pe care bărbatul o va plăti este de 336 lei net (557 lei brut).

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Vești noi despre fiul modelului Andreea Podărescu, internat la Terapie Intensivă! ”Dumnezeu a făcut o minune”

Andreea Podărescu se luptă pentru viața fiului ei! Mesaj disperat de la ATI: ”Doamne, nu mi-l lua”

Carmen de la Sălciua o umilește crunt pe Bianca Drăgușanu! Cum a făcut-o de râs în fața întregii țări. Alex Bodi a avut și el un rol

Andreea Podărescu, scandal uriaș cu tatăl copilului ei! ”Marș la răcoare”

După ce a fost bătută în fața copilului, Andreea Podărescu răsuflă ușurată când vine vorba de fostul ei iubit!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies