Câțiva români au făcut un gest incredibil pentru Liviu Dragnea, când au aflat că e în pușcărie! I-au trimis un colet! Ce conține pachetul

Un grup de 20 de români au făcut un gest pentru politicianul Liviu Dragnea, după ce s-a aflat că se află în spatele gratiilor.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un grup de 20 de români din Milano i-au trimis politicianului Liviu Dragnea un colet, la închisoarea de la Rahova, după ce s-a aflat că este condamnat definitiv la trei ani și șase luni de închisoare.

Luni seara, 20 de români s-au strâns și i-au făcut un pachet special politicianului Liviu Dragnea. Mai mult decât atât, ei ar fi ”sărbătorit” condamnarea definitivă a acestuia și i-au trimis un colet în care au pus...săpun!

”Când am aflat de sentinţă, eram fiecare la muncă. Ne-am organizat să venim la Consulat, direct de la servici, pentru a sărbători. Am obţinut autorizaţie de la Poliţia Municipală şi am improvizat o mică petrecere. Ca surpriză, grupul a pregătit și un colet expres cu obiecte indispensabile in perioada detenției: #săpun și «nimic»”, au spus organizatorii.

Citeste si: PSD-iștii i-au cerut lui Victor Ponta să se întoarcă la partid! Ce a răspuns liderul Pro România

Citeste si: PSD i-a făcut o propunere neașteptată lui Victor Ponta, după condamnarea lui Liviu Dragnea și plecarea de la conducerea guvernului

Citeste si: Prima noapte în arest. Ce a făcut aseară Liviu Dragnea: s-a uitat la televizor şi a refuzat cina

”Au trecut 2 ani și 3 luni de protestele împotriva faimoasei Ordonanțe de Urgență cunoscută ca și OUG 13. În acești ani, politica Guvernului României nu a mai avut alt obiectiv decât "spălarea" condamnării la 2 ani cu suspendare a președintelui PSD, Liviu Dragnea”, au continuat.

”După OUG 13, au început să măcelărească legile justiției. Noi de la #Rezist Milano şi alţi români, am ieșit în stradă de fiecare dată, am făcut şi deplasări în ţară, pentru a protesta: după demiterea procurorului şef L. C. Kovesi, la evenimentele din 10 august. De asemenea, am fost implicaţi în alte actiuni şi iniţiative civice, am făcut demersuri şi vom continua cu Instigarea la Civism. E prima oară când am ieşit pentru a sărbători ceva. Dar lupta noastră continuă, noi rezistăm”, au conchis aceștia, conform hotnews.ro.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate