Caz unic în lume! S-a născut primul bebeluș fără chip! Cum arată copilul

Un bebeluș din Portugalia s-a născut fără chip. Este vorba despre un caz unic în lume și în istoria omenirii.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Un bebeluș fără chip s-a născut în Portugalia, șocând medicii și opinia publică. Obstericianul care s-a ocupat de caz a fost suspendat de Colegiul Medicilor, după ce s-a aflat că acest caz neobișnuit a apărut în urma unei neglijențe medicale.

Malformațiile de care suferea bebelușul fără chip au fost descoperite abia când copilul a venit pe lume, uimind cadrele medicale și familia. Medicul care s-a ocupat de caz, Artur Caravalho este cel cel care a monitorizat sarcina mamei lui Rodrigo într-o clinică privată din Setubal și care îi asigurase pe ceidoi părinți că micuțul nu avea niciun fel de problemă.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: „Au avut o moarte lentă, în condiții îngrozitoare”. Detalii cutremurătoare despre ultimele clipe de viață ale emigranților din camera frigorifică a camionului din Anglia

Cum arată bebelușul

Conform declarațiilor, Rordigo s-a născut fără nas și ochi și îi lipsește o parte din craniu.

„Există dovezi solide de neglijenţă din partea doctorului Artur Carvalho care pot conduce la o sancţiune disciplinară”, a declarat miercuri Alexandre Valentim Lourenço, preşedintele consiliului din cadrul Colegiului Medicilor pentru regiunea de sud.

„El a explicat că, uneori, părţile feţei nu sunt vizibile în timpul ecografiilor, atunci când faţa copilului este lipită de burta mamei”, a declarat Joana Simao, sora mamei, pentru un post de televiziune.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Catalin Botezatu: „Energia mea vine din dragostea pentru munca”

Cum le numește Gheorghe Dincă pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu

Pensionarii sunt terminați! Vor pierde aproape 200 de lei. Este dezastru în sistem

Gheorghe Dincă, primele declarații de după gratii! Cui a mulțumit și ce mesaj a transmis familiilor Alexandrei și Luizei: „Nu am cuvinte suficiente”

Românca din Italia, care ar fi stat de vorba cu Alexandra Măceșanu, a fost batută cu bestialitate după ce a oferit informaţii în anchetă: „Așa arăt pentru că am vrut să salvez o...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies