Caz unic în lume! S-a născut primul bebeluș fără chip! Cum arată copilul

Un bebeluș din Portugalia s-a născut fără chip. Este vorba despre un caz unic în lume și în istoria omenirii.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un bebeluș fără chip s-a născut în Portugalia, șocând medicii și opinia publică. Obstericianul care s-a ocupat de caz a fost suspendat de Colegiul Medicilor, după ce s-a aflat că acest caz neobișnuit a apărut în urma unei neglijențe medicale.

Malformațiile de care suferea bebelușul fără chip au fost descoperite abia când copilul a venit pe lume, uimind cadrele medicale și familia. Medicul care s-a ocupat de caz, Artur Caravalho este cel cel care a monitorizat sarcina mamei lui Rodrigo într-o clinică privată din Setubal și care îi asigurase pe ceidoi părinți că micuțul nu avea niciun fel de problemă.

Citeste si: „Au avut o moarte lentă, în condiții îngrozitoare”. Detalii cutremurătoare despre ultimele clipe de viață ale emigranților din camera frigorifică a camionului din Anglia

Cum arată bebelușul

Conform declarațiilor, Rordigo s-a născut fără nas și ochi și îi lipsește o parte din craniu.

„Există dovezi solide de neglijenţă din partea doctorului Artur Carvalho care pot conduce la o sancţiune disciplinară”, a declarat miercuri Alexandre Valentim Lourenço, preşedintele consiliului din cadrul Colegiului Medicilor pentru regiunea de sud.

„El a explicat că, uneori, părţile feţei nu sunt vizibile în timpul ecografiilor, atunci când faţa copilului este lipită de burta mamei”, a declarat Joana Simao, sora mamei, pentru un post de televiziune.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate