Cum le numește Gheorghe Dincă pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu

Gheorghe Dincă nu le spune pe nume celor două fete pe care le-a ucis, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Gheorghe Dincă a fost intervievat de mai multe ori de psihologii., Specialiștii încearcă să-i afle profilul și ce l-a împins să le ucidă pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

Gheorghe Dincă a stat de vorbă cu profilerul Poliției Române nu mai puțin de 22 de ore. Concluzia trasă, până în acest moment, de agenți este că el tratează femeile ca pe niște obiecte. Criminalul din Caracal nu le spune pe nume celor două fete pe care le-a ucis, ci „fata numărul 1” și „fata numărul 2”.

fara descriere

Gheorghe Dincă este de acord cu prelungirea arestului preventiv 

Joi a fost propusă prelungirea arestului perventiv în cazu lui Gheorghe Dincă.

„Nu a făcut declarații (n.r. Gheorghe Dincă în sala de judecată), ci s-a declarat de acord cu prelungirea măsurii arestării preventive. El își asumă faptele, e normal să procedeze în acest mod, cel puțin din punctul lui de vedere”, a declarat Claudiu Lascoschi.

De asemenea, avocatul a mărturisit faptul că a discutat foarte puțin cu inculpatul: ”L-am întrebat ce poziție procesuală va avea în raport de propunere de arestare. A spus că este de acord cu ea, indiscutabil, nici nu a vrut să discute cu altceva. L-am întrebat dacă e sigur: Cum, sigur că-s sigur”.

Citeste si: Haos după incendiul de la Colectiv! Filmările secrete făcute de pompieri nu au fost văzute nici de procurori: „Nu le-au luat nici măcar pulsul. Șefii au văzut imaginile și filmarea a fost ascunsă tuturor”

fara descriere

Alexandru Cumpănașu s-a întâlnit cu șeful antimafia Italia

„Am avut o întâlnire de o oră și jumătate cu șeful antimafia Italia, după care timp de 10 ore am fost audiați.Am prezentat acolo dovezi care vor arunca în aer nu doar România, ci și Italia. Le-am spus foarte clar: magistrați italieni implicați în protejarea rețelei lui Dincă.

La momentul potrivit o să fac publice probele cu privire la amenințări directe din partea unui clan interlop, cu nume și prenume, cu ceea ce aveau de gând să facă cu privire la persoana mea. Pe teritoriul italian m-am simțit mai în siguranță decât aici”, a mai declarat Alexandru Cumpănașu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate