Cazul Caracal: ce se va întâmpla marți cu Gheorghe Dincă

Noi informații în cazul Caracal: ce se va întâmpla mâine, marți, cu Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Noi informații în cazul Caracal: ce se va întâmpla mâine, marți, cu Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal.

Au apărut noi informații în cazul Caracal. În cursul zilei de mâine, marți, Gheorghe Dincă va fi dus de la Penitenciarul Jilava la Institutul Național de Mediciă Legală – INML pentru expertiza psihiatrică, scrie Mediafax.

Gheorghe Dincă rămâne în continuare principalul suspect al crimelor din Caracal. El se află în aceste momente la Spitalul Penitenciar Jilava. Se fac proceduri în anchetă – cazul Caracal.

Din data de 1 octombrie 2019, Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal care a luat la ocazie cu mașina fete, le-a răpit, sechestrat în casă, a fost transferat din Arestul Central, în Spitalul Penitenciar Jilava pentru ”efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale”.

Citeste si: „Sunt Alexandra, nu sunt moartă!” Mesaj cutremurător pe Facebook, apărut după cazul din Caracal

Citeste si: Mama Luizei este disperată! Femeia le cere proxeneților italieni să i-o dea pe Luiza la schimb!

Citeste si: Cazul Caracal: Nu se dorește reconstituirea arderii unui trup în butoi! Ce mesaj a transmis Alexandru Cumpănașu

Menajera lui Gheorghe Dincă știe unde sunt fetele

Au apărut dezvăluiri de ultimă oră. Menajera criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă, ar ști unde se află fetele răpite de bărbat. Din informațiile oferite de radio.bzi.ro, în dosarul anchetei ar exista o declarație care face lumină în cazul Caracal! Menajera bărbatului susține faptul că știe ce s-a întâmplat cu fetele răpite de Dincă. Fetele ar fi fost trimise în Italia, având acte false, gata aranjate.

"A avut două luni o menajeră. La dosar, există declarația acestei doamne, asa se autointitulează. În primele săptămâni i-a fost luată o declarație în care spune așa. Avocatul meu a consultat dosarul și mi-a spus aceste lucruri: Am locuit cu Gheorghe Dinca două luni.

Acesta se ocupă cu trafic de persoane. Eu aveam misiunea să le rujez, să le aranjez pentru că după aceea, fiul său cel mare să le ia și să le ducă în Italia cu acte false", a dezvăluit Alexandru Cumpănașu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate