Dezvăluiri de ultimă oră: menajera lui Gheorghe Dincă știe unde sunt fetele

Menajera lui Gheorghe Dincă a făcut dezvăluiri de ultimă oră. Ea ar ști unde se află fetele răpite!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Au apărut dezvăluiri de ultimă oră. Menajera criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă, ar ști unde se află fetele răpite de bărbat. Din informațiile oferite de radio.bzi.ro, în dosarul anchetei ar exista o declarație care face lumină în cazul Caracal! Menajera bărbatului susține faptul că știe ce s-a întâmplat cu fetele răpite de Dincă. Fetele ar fi fost trimise în Italia, având acte false, gata aranjate.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție în cazul Caracal: ”Fetele trăiesc și vor fi găsite vii”

Citeste si: Mesajul sfâșietor postat de compania la care lucrau cei 16 pasageri: "Suntem alături de familiile îndurerate"

"A avut două luni o menajeră. La dosar, există declarația acestei doamne, asa se autointitulează. În primele săptămâni i-a fost luată o declarație în care spune așa. Avocatul meu a consultat dosarul și mi-a spus aceste lucruri: Am locuit cu Gheorghe Dinca două luni.

Acesta se ocupă cu trafic de persoane. Eu aveam misiunea să le rujez, să le aranjez pentru că după aceea, fiul său cel mare să le ia și să le ducă în Italia cu acte false", a dezvăluit Alexandru Cumpănașu.

Citeste si: Mesajul lui Klaus Iohannis după tragicul accident din Ialomița: "Să înțelegem că lispa de infrastrcutură ucide, precum și corupția ucide"

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate