Cazul Caracal: Nu se dorește reconstituirea arderii unui trup în butoi! Ce mesaj a transmis Alexandru Cumpănașu

Noi informații vis-à-vis de cazul Caracal! Nu se dorește reconstituirea arderii unui trup în butoi.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

A trecut foarte mult timp de când autoritățile anchetează una dintre cele mai terifiante cazuri din România. Conform declarațiilor lui Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani care a fost răpită cu mașina luată la ocazie de către Gheorghe Dincă, procurorii DIICOT care se ocupă de acest caz nu doresc să reconstituie arderea unui corp în butoi. De asemenea, Alexandru Cumpănașu anunță că procurorii DIICOT refuză să reaudieze membrii familiei lui Gheorghe Dincă sub acuzații de trafic de persoane.

„Dragi români, DIICOT ne-a lăsat fără cuvinte!!! Am decis, CU ORICE RISC, RECUZAREA tuturor procurilor de caz! Aceștia au respins toate solicitările mele privind audierea de persoane și administrarea de probe care dovedesc TRAFICUL DE PERSOANE în cazul Alexandrei. Acești indivizi au sărit calul îngrozitor! Vă rog să citiți și dummeavoastră documentele atașate (răspunsul DIICOT la solicitările mele) și să vă uluiți. Printre solicitările respinse se numără reaudierea familiei lui Dincă, confruntarea acestora cu menajera care îi acuză de trafic de persoane, realizarea experimentului judiciar privind posibilitatea arderii în butoi, etc.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, premoniție în cazul Caracal: ”Fetele trăiesc și vor fi găsite vii”

Citeste si: ȘOC! Mașina indicată de Alexandra la 112 nu era a lui Dincă! Toată ancheta este dată, acum, peste cap

Atrag atenția tuturor canalelor media că începând din acest moment orice imagine sau informație preluată de pe pagina mea de Facebook, care nu are specificată sursă – Alexandru Cumpănașu, va atrage acționarea în instanța, la CNA și la Parchet. Nu ne mai jucăm.

Împreună cu familia mea vom lua de mâine decizii radicale față de orice relatare sau referire la Alexandra sau situația acesteia fără acceptul familiei sau cu participarea acesteia și îi avertizăm că nu suntem furnizori de rating. Le mulțumesc jurnaliștilor a căror minte nu le-a fost intoxicată de bani sau ordine și au continuat să respecte familia și să prezinte informațiile în mod obiectiv”, scrie pe Facebook Alexandru Cumpănașu.

Citeste si: ȘOC! Cum încearcă polițiștii să-l împiedice pe Dincă să se sinucidă! ”Au luat toate măsurile de securitate! Este păzit non-stop”

Sursă: Facebook Alexandru Cumpănașu

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate