Cazul Caracal! Descoperire macabră în curtea lui Gheorghe Dincă: mandibula Alexandrei Măceșanu ar fi fost găsită în butoi

Noi informații despre Cazul Caracal – alte rămășițe ale Alexandrei Măceșanu ar fi fost găsite în butoiul lui Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Au apărut noi informații despre Cazul Caracal. Fragmentele osoase găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă au fost expertizate din nou. Specialiștii INML au concluzionat că există AND-ul fetei de 15 anișori, Alexandra Măceșanu.

Informațiile furnizate de RTV spus așa: ”un fragment din maxilarul Alexandrei Măceşanu a fost găsit în butoiul în care Gheorghe Dincă spune că ar fi ars-o pe Alexandra”.

Citeste si: Incredibil! Un pacient al Spitalului din Slatina a fost găsit mort în curte. Cum a fost posibil

Citeste si: Mama Alexandrei Măceșanu, criticată dur: ”O mamă îndurerată nu face campanie unui candidat”! Cui aparține afirmația?

Surse din anchetă: ”Nu mai este în viață”

Dar care să fie, de fapt, adevărul? De asemenea, și mai multe bucăți de piele ar fi fost găsite în mașina lui Gheorghe Dincă, dar și amprente ale fetei pe diferite obiecte din casa în care a fost sechestrată.

”Nu mai este în viață! Aceasta este realitatea. Toate indiciile duc la o crimă cu sânge rece, doar s-au găsit și fragmente din gura ei în butoi. Este greu pentru părinți să afle astfel de lucruri, dar le trebuie spuse. De pildă, la ultimele analize, bucăți din mandibulă au fost găsite în recipientul în care săraca fată și-a găsit sfârșitul”, au declarat surse din anchetă.

Citeste si: Noi probe demonstrează că Alexandra Măceșanu a fost supusă la perversiuni de neimaginat. Ce au mai descoperit anchetatorii

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate