Cazul Săpoca. Încă o victimă a lui Nicolae Lungu a murit

Numărul victimelor a ajuns la 6.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Una dintre victimele agresiunii de la Spitalul Săpoca, internată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a murit luni dimineaţă, informează Ministerul Sănătăţii, scrie Realitatea de Buzau.


In articol:

Este cea de-a șasea victimă a criminalului Nicolae Lungu, care a semănat teroare la Spitalul de Psihitrie Săpoca, din Județul Buzău, pe data de 18 august. Atunci, el a omorât cu stativul 5 persoane și a rănit extrem de grav alte opt persoane.

Bărbatul, originar din comuna Săgeata (18 km distanță de Buzău), a fost prins în curtea instituției, după ce fugise pe geam, de un polițist care se afla acolo, după ce adusese un pacient la spital.

Cea de-a șasea victimă care a decedat în această dimineață este o femeie în vârstă de 79 de ani. Ministerul Sănătăţii a fost informat că una dintre victimele agresiunii de la Spitalul Sapoca, internate la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a decedat în această dimineaţă. Numărul deceselor se ridică, astfel, la 6. Femeia suferise o intervenție chirurgicală complexă, după ce a fost atacată de către Nicolae Lungu.

Citeste si: Accident grav între Tulcea şi Constanţa: Un mort şi 4 răniţi

Citeste si: Bianca și Livian de la Puterea Dragostei, imagine romantică! ”Când toată lumea se grăbește...”

Citeste si: Oana Radu, noi informații despre iubitul său incendiat: „Se află între viață și moarte”. Ce se va întâmpla cu el

De asemenea, la Spitalul Universitar din București mai este internată o altă pacientă de la Săpoca, dar care se află în stare stabilă.

Abia acum s-a aflat adevăratul motiv pentru care s-a enervat criminalul de la Săpoca! ”Nicolae a făcut o criză de nervi când a auzit că familia i-a vândut o mașină cu pepeni!” EXCLUSIV

Deși inițial s-a spus că Lungu s-a internat la cerere, cu câteva zile înaintea tragediei, și că era alcoolic, se pare că adevărul este un pic diferit. Potrivit variantei oficiale, totul a plecat atunci când Nicolae Lungu s-ar fi enervat în crucea nopții pe un coleg de salon, cu care a împărțit patul, și el aflat într-un sevraj etilic.

Prietenii apropiați ai lui Lungu au însă altă variantă, mai ales că trei dintre ei l-au însoțit pe fratele lui Nicolae la spital, atunci când aceștia l-au vizitat, sâmbătă seara, pe viitorul criminal.

”Când ne-am dus pe la el, nu avea nimic, era liniștit. S-a enervat însă foarte tare, a făcut o criză de nervi, pot să spun, atunci când a aflat de la fratele lui că familia i-a vândut ultima mașină de pepeni cu un preț mai mic decât stabiliseră înainte ca el să se interneze. El la început s-a dus miercuri la spital, la UPU Buzău, că-l durea capul, și abia de acolo l-au trimis la Săpoca. Muncise toată săptămâna la câmp, la pepeni, nu e adevărat că muncea cu ziua prin sat, el are o stare bună, are drujbă, are cai, are pământul lui și anul ăsta chiar i-a mers bine cu pepenii”, ne-a dezvăluit un prieten apropiat al lui Lungu.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate