Cazul Sorina! Alex Bodi a semnat petiţia prin care se cere ca fetiţa abuzată de procuroare să rămână cu familia ei! Iubitul Biancăi Drăguşanu este tată de fete!

Cazul Sorina. Amicii iubitului Biancăi Drăguşanu au aflat că Alex Bodi a semnat petiţia.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Cazul Sorina. Nu mai e un secret că Alex Bodi a semnat petiţia care circulă pe internet de câteva zile, intitulată “Petiţie online pentru Sorina, fetiţa dată spre adopţie în SUA, merită un viitor în România, alături de familia ei”. Iubitul Biancăi Drăguşanu a postat petiţia pe pagina sa de facebook. Bodi este tatăl a două fetiţe, din două căsnicii anterioare. (vezi ce au spus Bianca şi Bodi despre certurile dintre ei)

Citeste si: Sorina, fetița adoptată de familia din America: „Mami mi-a zis să nu vorbesc cu voi niciodată pentru că altfel...”

Citeste si: Familia naturală a Sorinei rupe tăcerea! ”Ea e mama ta... ea te iubește, nu te-a abandonat şi vrea să te vadă”

Citeste si: Noi imagini cu Sorina, fetița adoptată de familia Săcărin din America! Cazul ei a revoltat o țară întreagă

Cazul Sorina. Copila a urlat şi a încercat să scape 

Imaginile cutremurătoare cu Sorina, fetiţa de 9 ani ridicată vineri de mascaţi din casa unde a crescut, la Baia de Aramă, Mehedinţi, au indignat o ţară întreagă. Copila a urlat şi a încercat să scape de procuroarea Maria Piţurcă, care a târât-o pe asfalt şi a dus-o cu forţa la o maşină care o va purta departe de familia care a crescut-o. Fetiţa a ţipat, s-a agăţat de femeia căreia îi spune mamă, care a crescut-o de la un an şi două luni.

fara descriere

Cazul Sorina. Procuroarea Maria Piţurcă a scos-o cu forţa 

Cazul Sorina. S-a aflat că Alex Bodi a semnat petiţia. Însoţită de o armată de poliţişti şi angajaţi de la protecţia copilului, procuroarea Maria Piţurcă a scos-o cu forţa pe copilă din casa asistenţilor maternali ca s-o ducă la familia de americani care a adoptat-o. Tot vineri, procurorul general Bogdan Licu a dispus verificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind modul în care un Maria Piţurcă a intervenit în cazul fetiţei din Mehedinţi şi a efectuat percheziţia domiciliară.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate