Cazul Sorina! Andreea Esca, pe site-ul unei fundații care promovează adopțiile din România! Cât ”costă” un copil și unde ajung banii?

Organizația americană care se ocupă de adopțiile din România solicită un onorariu de până la 32.000 dolari familiilor din Statele Unite.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Nightlight Christian Adoption este un ONG din SUA înființat în 1959 de mai mulți membri ai bisericilor creștine cu scopul de a intermedia adopțiile naționale și internaționale. Organizația are inclusiv o pagină în limba română care prezintă formalitățile de adopție din țara noastră. Nightlight se laudă pe pagina proprie cu un reportaj prezentat de Andreea Esca și are un coordonator pentru adopțiile din România.

fara descriere

Citeste si: Știrea falsă care a îngrozit: ”Sorina a murit”. Lucian Mîndruță vorbește despre cazul fetiței de 8 ani din Baia de Aramă

Citeste si: Șocant! O femeie a adormit în avion! Când a deschis ochii a crezut că visează! Era întuneric beznă și toată lumea plecase

Citeste si: Scrisoarea zguduitoare scrisă de Sorina, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, înainte de a fi luată cu mascații: „Nu vreau să plec în America”

Conform organizației, costurile de intrare în Programul de Adopții din România este de 28.500 – 32.000 dolari, iar alte condiții de adopție sunt: copiii trebuie să fie mai mari de 3 ani, cel puțin un părinte ar trebui să dețină un pașaport românesc iar diferența de vârstă dintre părinți și copii adoptați să nu fie mai mare de 45 de ani. Conform paginii de Wikipedia, Nightlight poate percepe comisioane de până la 49.000 dolari în schimbul sprijinirii adopțiilor internaționale.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate