ULTIMĂ ORĂ! Dramă, un cunoscut actor român se află pe patul de moarte! ”Are nevoie neapărată de sânge! După un transplant de rinichi, a făcut o infecție la plămâni și zace în spital” 

Andrei Nedelea, un actor din tânăra generație, se zbate între viață și moarte la Spitalul Fundeni. El are neapărat nevoie de sânge, iar colegii i-au sărit în ajutor

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Șoc din nou în România! După moartea Cristinei Țopescu, o altă personalitate din lumea artistică se află în stare critică. Andrei Nedelea, un actor cunoscut din noua generație în vârstă de 25 de ani, se luptă să supraviețuiască, pe patul de spital, la clinica de Urologie de la Fundeni, unde este internat de o bună bucată de vreme.

Andrei Nedelea trăiește o adevărată dramă după ce a făcut o infecție gravă la plâmâni, la scurt timp de la o altă intervenție medical de mare risc, și anume un transplant renal. Acum, pentru a supraviețui, actorul are nevoie de sânge ca de aer. ”E vital să primească sânge grupa A pozitiv şi masă trombocitară”, spun apropiații, care se roagă ca Andreo să poată depăși momentele critice.

Citeste si: Surpriză! S-a aflat! Ale cui sunt amprentele găsite de anchetatori pe ușa casei regretatei jurnaliste Cristina Țopescu?! Prietena ei a spus tot

Citeste si: Fotografii unice cu regretata Cristina Țopescu și marea ei iubire, Ștefan Bănică! Cum arătau pe când se iubeau nebunește

Citeste si: Ce s-a găsit la intrarea în casa jurnalistei Cristina Țopescu! Ce dramă trăia fiica lui Cristian Țopescu

fara descriere

Actorul se află într-o situație critică! ”E intubat şi are nevoie urgentă de donatori” 

Situația dramatică în care se află actorul a impresionat o mulţime de oameni. Mulţi s-au înghesuit să doneze viaţă pentru artist dar... nu toți au reușit, din cauza lipsei de personal din centrelor de recoltare, mai ales în weekend.Pe de altă parte, prietenii și apropiații nu s-au lăsat și au pus pe adresele de socializare o serie de mesaje pentru ca Andrei să primească sânge. ”Fratele Nedelea are 25 de ani. A suferit un transplant de rinichi în urma căruia a intervenit o complicaţie pulmonară. E intubat şi are nevoie urgentă de donatori de sânge. Se poate dona la orice centru de transfuzii din ţară, cu precizarea clară: "Masă trombocitară, pentru Andrei Nedelea, secţia de Urologie ATI II, Spitalul Fundeni", a scris Mishu, un coleg, apoi cântăreața Ana Mardare, și ea trecută prin situații critice, a pus un mesaj pe adresa ei de Facebook. ”Haideți să-l ajutam pe tânărul actor, Andrei Nedelea, născut în ‘94! Sa doneze lumea sânge ( A2 pozitiv),ca e vai de capul lui... Sunt momente critice prin care trece! A făcut un transplant de rinichi nereușit la Spitalul Fundeni. Distribuiti, vă rog, să ajungă la cât mai multa lume”.

fara descriere

Andrei Nedelea se află pe patul de moarte! ”Este nevoie urgentă sa-l îl ajutam și noi prin donarea de sânge”

Andrei Nedelea se află pe patul de moarte, dar mesajele de susținere vin zilnic. ”Avem nevoie de voi! Andrei Nedelea, colegul nostru de la Ohhimark, colaborator al revistei The Interwission are nevoie de sânge !!! Andrei a participat activ in susținerea trupelor din underground, acum este nevoie urgentă sa-l îl ajutam și noi prin donarea de sânge. Nu contează grupa sanguină, are nevoie de masă trombocitară. Sângele se poate dona la centrul de transfuzie Victoriei http://ctsbucuresti.ro/cum_donez.html sau la orice alt centru de recoltare din țară. Datele pe care trebuie să le specificați sunt: Nedelea Andrei, secția urologie, ATI II, Spitalul Fundeni, pentru masa trombocitară. Haideti curajosilor, avem nevoie de voi!”, au menționat și cei de la Underground Music, unde actoril colaborează, pe adresa de socializare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate