Ce a apărut pe contul de socializare al lui Răzvan Simion după reîntâlnirea cu Lidia Buble? Imaginea care spune tot

Răzvan Simion continuă să facă gesturi impresionante pentru Lidia Buble, chiar și după despărțire. Ce a apărut pe contul prezentatorului tv după apariția lor la tv.

Distribuie pe:

Autor: Amalia Florea

Ce a apărut pe contul de socializare al lui Răzvan Simion după reîntâlnirea cu Lidia Buble?
buble

Ce a apărut pe contul de socializare al lui Răzvan Simion după reîntâlnirea cu Lidia Buble? Imaginea care spune tot 

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au întâlnit față în față, ca în vremurile în care formau un cuplu, chiar în emisiunea prezentată de acesta. Cu toate că tensiunile și emoțiile și-au făcut simțite prezența pe tot parcursul șederii Lidiei în platou, cei doi au reușit într-o oarecare măsură să treacă cu brio acest test. 


In articol:

Prezentă în platoul emisiunii Neața, Lidia Buble și-a lansat oficial și noua piesă, Ochii ăia verzi, iar în timp ce cânta Răzvan a fotografiat-o și a urcat imaginile pe contul lui de socializare. Deși se știe că prezentatorul tv o promovează pe artistă, este mai mult decât vizibil faptul că acesta încă simte ceva pentru ea, probabil și invers.

Ce a apărut pe contul de socializare al lui Răzvan Simion după reîntâlnirea cu Lidia Buble?
buble
 

Lidia Buble și Răzvan Simion, prima apariție televizată împreună după despărțire. Moment stânjenitor, în direct: „Mă intimidezi foarte tare...”

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost puși într-o situație stânjenitoare vineri dimineață. Artista a fost invitată în platoul emisiunii prezentate de fostul ei iubit și de Dani Oțil și cu toate că ambii au încercat să se comporte ca două persoane mature, a fost inevitabil să nu se citească pe fețele lor incomoditatea de a fi față în față, în direct, la două luni de la despărțirea care a zguduit showbiz-ul românesc.

Citeste si: Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună?! Prezentatorul tv s-a dat singur de gol

Citeste si: Lidia Buble, prima piesă după despărțirea cu Răzvan Simion! Versuri inspirate din propria poveste de dragoste?

Și nu doar Lidia și Răzvan au avut emoții în această dimineață, căci și colegul Oțil, căruia i-a fost încredințată sarcina de a-i pune întrebări Lidiei, s-a cam bâlbâit în fața artistei, moment în care Răzvan nu s-a putut abține și i-a spus partenerului de emisiune că este pus într-o mare dificultate. 

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Ce a apărut pe contul de socializare al lui Răzvan Simion după reîntâlnirea cu Lidia Buble?
buble

„Ești pentru prima oară în mulți ani într-o mare dificultate să formulezi intrebari”, i-a spus Răzvan Simion lui Dani Oțil în momentul în care a văzut că îi este greu să formuleze câteva întrebări, cu toate că nu el era cel care ar fi trebuit să se simtă stânjenit de prezența Lidiei. Bineînțeles că Dani i-a dat imediat replica colegului său. 

„Stai liniștit că am făcut interviu și cu Mihaela Rădulescu”, i-a răspuns Dani lui Răzvan. 

După ce au depășit acel moment, Dani Oțil a continuat să îi pună întrebări Lidiei Buble, iar la un moment dat, colegul lui Răzvan a bătut și un apropo la despărțirea dintre cei doi. 

Citeste si: Lidia Buble, în lenjerie intimă alături de un alt bărbat. Ce făceau cei doi? Totul a fost filmat

Citeste si: Lidia Buble are o nouă relație? Anunțul făcut în urmă cu puțin timp: „Îndrăgostită de...”

„Îți priește viața după…. pandemie”, i-a spus Dani Lidiei Buble. 

„Da, sunt foarte bine, sunt fericită”, a răspuns imediat Lidia, după care s-a făcut liniște în platou, toți cei prezenți fiind vizibil emoționați din cauza situației ciudate în care au fost puși.

„Mă intimidezi foarte tare în dimineața asta”, i-a spus Lidia lui Dani după momentul de liniște. 

„Eu te intimidez?”, i-a spus, la rândul lui, Dani Oțil. 

În ceea ce îi privește pe cei doi foști iubiți, care au rămas se pare în relații bune după despărțire, aceștia nu prea au purtat o conversație în doi, așa cum se întâmpla în urmă cu mai bine de 2 luni, pe vremea când cei doi erau încă împreună, iar în emisiune era veselie mare în momentul în care se întâlneau. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cornelia Catanga, la un pas de moarte : ”M-a iubit Dumnezeu”! Prin ce a trecut interpreta de muzică  lăutăreasca

Doliu în lumea teatrului! Celebrul actor din “Toate pânzele sus” a încetat din viață!

Pensionarii sunt terminați! Vor pierde aproape 200 de lei. Este dezastru în sistem

Cum o împacă Florin Pastramă pe Brigitte după bătaia din shaormerie? FOTO

Prima reacție a lui Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, după ce au apărut imaginile în care este agresată de Florin Pastramă: „De obicei, ea îl bate pe el”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies