Ce a apărut pe pagina de Facebook a Andreei Bălan după ce s-a trezit într-o baltă de sânge și a ajuns din nou la spital?

Andreea Bălan s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, odată cu cea de-a doua naștere.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Andreea Bălan s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, odată cu cea de-a doua naștere.
Artista a suferit un stop cardio-respirator, pe masa de cezariană, însă medicii au reușit să-i stabilizeze starea imediat.
La dor câteva zile de când s-a întors acasă cu bebelușul, artista a ajuns iar pe mâinile medicilor, din cauza unor probleme de coagulare a sângelui.
După ce artista declarase în repetate rânduri că își dorește să se reîntoarcă pe scenă, chiar la o lună de la naștere, ea fiind cea care asigură sprijinul financiar al familiei, câțiva fani, la auzul ultimelor vești, i-au sugerat să facă o pauză, într-un mod destul de tranșant.

"Poate că ar fi o idee bună să înțelegi că ești om, nu mașină de făcut bani. Nu crezi că sunt mai importanți copilașii? Ia o pauză și ai grijă de sănătatea ta!", "Banii vin și pleacă, dar odată ce ai murit nu te mai întorci înapoi. Trebuia să lase internetul și toate porcăriile și să aibă grijă de sănătate. Dacă apari la tv, asta nu înseamnă că ești Dumnezeu. Toți avem început și sfârșit!", "Andreea, iar esti in spital asa se vuieste... Sănătate multă!!!", au fost câteva din comentariile venite pe pagina ei.

De ce a ajuns Andreea Bălan din nou pe mâinile medicilor

"A avut o problemă de coagulare a sângelui, iar pentru a depista astfel de probleme se fac anumite analize mult mai detaliate, poate fi o problemă genetică. Putea să moară, sigur, hemoragia este foarte gravă. Este bine că a observat la timp și a mers la medic. O cauză poate fi faptul că are o problemă de coagulare a sângelui, dar aceste probleme se pot depista doar în cazul unor analize mai amănunțite, pot fi cauze genetice. Astfel de cazuri se întâmplă foarte rar, câte gravide ați auzit să pățească așa? Controalele la medic după operația de cezariană se fac în funcție de pacientă, pot fi zilnice, dacă lăuza are complicații după operația de cezarină, sau mai rare, pentru schimbarea pansamentelor de către chirurgul care a efectuat operația. Se fac controale la trei zile, dar ea încă era în spital. O săptămână, șase săptămâni, șase luni, un an cel mai rar, medicul poate decide și zilnic. El stabilește", a declarat medicul care a operat-o a doua oară pe cântăreață, Ovidiu Peneș, citat de Spynews.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: