Ce a apărut pe pagina de facebook a lui Cornel Galeș imediat după ce s-a anunțat tragica veste. Toată lumea este șocată

Vestea cumplită că văduvul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeș, ar fi murit într-un teribil accident de mașină în Spania a șocat pe toată lumea.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Internauților nu le vine să creadă că zvonul este adevărat și spun că nu se vor convinge până nu va fi recunoscut cadavrul despre care se spune că ar fi al lui Cornel Galeș.

Citeste si: Dezvăluiri incredibile: Cu cine era Cornel Galeș în mașină și unde se îndreaptau: „Nu au mai ajuns, pentru că au făcut accident”

Citeste si: Raluca Bădulescu s-a reinventat! "Regina regească" a făcut SHOW TOTAL pe scenă, pentru prima dată în calitate de DJ! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: L-am sunat pe Cornel Galeș după ce s-a zvonit că ar fi murit! Uite ce s-a întâmplat

Ce a apărut pe pagina de facebook a lui Cornel Galeș imediat după ce s-a anunțat tragica veste. Toată lumea este șocată

Cu toate acestea, o serie de mesaje de condoleanțe deja și-au făcut apariția pe contul lui de socializare. Mai multe persoane și-au exprimat regretul când au aflat vestea cumplită. 

„Dumnezeul sa-l odihneasca! Lumina vesnica!”, este mesajul postat de o internaută. 

 

„da, cred, dar nu a fost nimeni sa vada sa il recunoasca, pana la proba contrara eu nu cred, poate este alta persoana care a murit, poate mai era cineva in masina, nu numai ce-i spus, nu stiu ce sa zic, sincer imi pare rau”, „Dumnezeu să l ierte 😢 din păcate așa au anunțat la știri nici mie nu mi vine să cred 🙅”, sunt câteva dintre comentarii. 

O altă internaută a scris: „Dumnezeu sa il ierte, dar eu chiar nu cred ca este adevarat 😭”

 

Cornel Galeș a murit în accident de mașină în Spania! Vestea cutremurătoare a momentului! Cine a anunțat

Cornel Galeș a murit în accident de mașină în Spania. Primele informații despre accidentul în care s-a stins din viață fostul soț al Ilenei Ciuculete.

Nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete a mărturisit printr-un comentariu pe Facebook că ar fi primit o veste cumplită. Văduvul regretatei cântărețe de muzică populară a murit într-un accident de mașină. 

"Am primit telefon de la un agent de circulație din Spania că Cornel Galeș a avut un accident și e mort. Tu știi ceva, a mai confirmat o prietenă", a spus nașa lui Cornel Galeș într-un comentariu pe Facebook.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate