Ce a dezvăluit Mircea Badea despre cazul Anei Oros. Prezentatorul a spus totul chiar în timpul emisiunii: ,,E halucinant ce aud”

Mircea Badea a vorbit despre cazul Anei Oros, femeia ucisă de o haită de câini. Iată ce a declarat acesta!

Autor: Elena Stan

In articol:

Mircea Badea este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV. De-a lungul timpului, acesta a dezbătut în emisiunea sa foarte multe subiecte ce au șocat o țară întreagă. Cum era de așteptat, nici tragica moarte a Anei Oros, femeia ucisă de câini lângă Lacul Morii din Capitală nu a rămas nediscutată de către prezentator.

Citește și: Mircea Badea și Ema Uta, la cuțite! Make-up artista i-a dat o replică dură jurnalistului, după ce acesta a criticat-o. Ireal ce i-a putut spune tânăra

Ce crede Mircea Badea despre moartea Anei Orosâ

mircea badea, prezentator, ana oros, emisiune, declarații

Prezentatorul Mircea Badea

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Foarte multe persoane și-au spus nemulțumirea legată de acest subiect și despre modul în care tratează statul numărul considerabil de câini maidanezi aflați pe străzi. Printre acești oameni au fost și vedete care au spus că nu li se pare normal așa ceva. Însă, Mircea Badea  pare să fie de altă părere și nu înțelege de ce femeia a ales să meargă pentru a doua oară în locul în care a mai fost mușcată în urmă cu câteva luni și consideră că răspunsul dat de prietenii femeii la această întrebare nu

are nicio legătură.

”E o întrebare corectă: ‘de ce s-a mai dus a doua oară în locul în care a fost mușcată de câini?’ Iar prietenii ei spun că voia să-și învingă fricile. Dumneavoastră ați mai auzit așa ceva? Dacă prietenii ei nu mint, întrebarea este foarte corectă: ce a mai căutat acolo a doua oară? Acolo nu era vorba de învins fricile, era vorba de învins o haită de câini.

Fricile ți le învingi, dar cu haita cum faci? Pe haită o învingi și pe ea? Este halucinant ce aud. Frica există. Și este bine că există frică în doze rezonabile. Frica există la om din motive corecte și anume păstrează viața, sănătatea și integritatea. Frica te păzește de multe nenorociri. Dacă frica ajunge să te consume este altă discuție. Dar frica este bună la om pentru că frica ți-o mai poți învinge, dar haita de câini nu. Și mori , a declarat prezentatorul, potrivit Antena3.

Citește și: Mircea Badea susține că nu a mai băut apă de 30 de ani! Cu ce a înlocuit-o? Mulți tineri își pierd viața din cauza acestei băuturi: „Doamne ferește!”

Pe cine consideră Mircea Badea vinovat

Dacă unii oameni îi consideră vinovați pe cei de la Primăria Generală a Capitalei sau pe cei de la ASAP, Mircea Badea este de altă părere. Prezentatorul TV consideră că principala vinovată în producerea acestei tragedii este chiar femeia ucisă.

,,Este deranjant, la nivel strict mental, completa eliberare de responsabilitate personală în orice ar face un cetățean. Indiferent ce alege un om să facă, el nu este responsabil, ați observat acest lucru? Asta auzim mereu: că responsabil trebuie să fie întotdeauna Guvernul, primarul, în general o entitate, o structură, o persoană, altcineva decât persoana în cauză. Numai tu ești responsabil pentru tine. Este cea mai deșteaptă zicere pe care am auzit-o. Prima dată când această doamnă a mers acolo este de înțeles, dar dânsa a ales, conform mărturiilor, să-și confrunte fricile și să mai meargă acolo iar , a mai spus bărbatul.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Codin Maticiuc, surprins de fiica lui cea mare, Smaranda. Actorul a postat totul pe rețelele de socializare: ,,Îmi dădeau speranță să fiu fericită”

Ruby își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Bunica acesteia i-a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant: ,,Ești cea mai scumpă floare”

Femeia căreia Tavi Clonda i-a lăsat un mesaj de iubire! Nu, nu e vorba de Gabriela Cristea. Artistul a ținut să spună asta public: „Tot ce ai făcut pentru noi”

Anda Călin are propria sa afacere și cheltuiește lunar mii de euro! Ce a recunoscut iubita lui Liviu Vârciu?

Bomba anului în dosarul CARACAL: NIMENI nu mai credea că se va mai putea întâmpla vreodată

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Dan Negru, beneficiarul unei moșteniri impresionante: „Le-am moștenit din tată în fiu”

Femeia căreia Tavi Clonda i-a lăsat un mesaj de iubire! Nu, nu e vorba de Gabriela Cristea. Artistul a ținut să spună asta public: „Tot ce ai făcut pentru noi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies