Ce a făcut Andreea Antonescu după ce și-a anunțat divorțul! ”Îmi faci viața perfectă”

Andreea Antonescu a decis, de curând, să divorțeze, ea explicându-și cât se poate de clar decizia și viitorul pe care îl are alături de Traian Spak.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Andreea Antonescu nu e doar o cântăreață de succes, dar și o mămică de nota 10. Artista încearcă să se împartă pe cât se poate între concerte și fetita ei, care a împlinit recent vârsta de 8 anișori.

Citeste si: Divorțul e sigur! Andreea Antonescu a luat decizia! Dezvăluiri EXCLUSIVE

Citeste si: Andreea Antonescu, primele declarații despre divorțul de soțul ei: „Nimic nu este pe vecie.” Până acum a negat că ar fi probleme în căsnicia ei

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Andreea Bălan: ”Ea este Diana și mi-ar fi plăcut să fie sora mea”

Jumătatea trupei ”Andre” și-a surprins zilele trecute fiica cu un cadou inedit, care a emoționat-o până la lacrimi. Mai exact, fiica Andreei Antonescu, Sienna, care locuiește la Galață, cu mama artistei, a avut parte, zilele trecute de o surpriză de proporții, cântăreața organizându-i o petrecere de ziua de naștere. Iar zilele trecute a surprins-o pe Sienna cu un cadou inedit, de suflet, Andreea Antonescu dăruindu-i Siennei o carte inedită, intitulată "Gânduri pentru fiica mea! Andreea și Sienna", ce conține multe mesaje de iubire și poze cu cele două din diferite momente ale vieții lor. Sienna a lăcrimat de fericire la primirea cadoului, mai ales când a citit mesajele din carte.

"Sienna a plâns când a început sa citească cartea. Cred că a fost singurul cadou care a impresionat-o atât de tare!!", ne-a declarat Andreea Antonescu. Mai mult, recunoaște Andreea Antonescu, fetița pe care o are cu traian Spak este și motivul pentru care poate merge înainte oricare ar fi problemele cu care se confruntă. ”Tu ești partea perfectă a vieții mele! (...) Îți mulțumesc @sienna_spak pentru că-mi faci viața perfectă!", este mesajul pe care Andreea Antonescu l-a postat pe conturile ei de socializare.

În altă ordine de idei, acum câteva zile, Andreea Antonescu a luat decizia să facă și o altă schimbare importantă în viața ei, ea optând pentru o altă nuanță de păr și un alt fel de aranjare a coafurii.

Andreea Antonescu a anunțat divorțul de soțul ei

Relaţia dintre Traian Spak şi Adreea Antonescu a fost, în repetate rânduri, pusă sub semnul întrebării, motivele fiind evidente: ea locuieşte mai mult în România, loc în care face tot ce îi stă în putinţă pentru a-şi continua cariera muzicală, fotografiile cu ei doi, împreună, sunt de-a dreptul rarisime, iar de-a lungul timpului s-au tot ferit să dea detalii – aşa cum fac alte vedete – despre relaţia lor de cuplu. Cu toate acestea, de curând, Andreea Antonescu, pentru prima oară, a recunoscut că sunt probleme cât se poate de serioase în cuplu. ”Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț”, spune Andreea Antonescu. Cu toate acestea, a recunoscut pentru WOWbiz.ro frumoasa cântăreață, problemele sunt cât se poate de reale. ”Da, și distanța”, ne-a spus Andreea Antonescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate