Ce a făcut Arnold Schwarzenegger după ce fiul său a terminat facultatea? „Gata, ești pe cont propriu!”

Joe Baena, unul dintre copiii lui Schwarzenegger, a dezvăluit faptul că tatăl său a refuzat să-l mai susțină financiar după ce băiatul a absolvit facultatea.

Autor: Ciprian Bolan

In articol:

Joe Baena a călcat pe urmele marelui actor și fostului mare culturist în multe feluri, fiind la rândul său un actor aspirant și pasionat de bodybuilding.

În viața de zi cu zi, însă, Baena își câștigă existența în domeniul imobiliarelor, lucru care i-a permis să se întrețină după facultate.

Joe Baena, fiul lui Arnold Schwarzenegger: „Când s-a terminat facultatea, am fost ceva de genul <<Am pus-o!>>”

Baena are 24 de ani și este copilul lui „Arnie” cu fosta sa menajeră, Mildred Baena, despre care se spune că a rămas însărcinată cu fiul lui Schwarzenegger în timp ce fosta soție a actorului, Maria Shriver, aștepta al patrulea copil. 

Baena a aflat, ulterior, în 2011, că tatăl său este actorul american de origine austriacă Arnold Schwarzengger, cel care a făcut istorie cu filme precum „Terminatorul”, „Predator”, „Total Recall” sau „Conan Barbarul”, dar care a fost și în vârful culturismului de performanță, cu 7 trofee de Mr. Olympia. De când a aflat care este originea sa adevărată, Baena mărturisește că viața sa s-a schimbat complet.

Citeste si: Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Sunt foarte recunoscător că tata m-a ajutat să fac facultatea.

Dar, fix când s-a terminat facultatea, a fost ceva de genul <<Gata, ești pe cont propriu!>> și eu am fost ceva de genul <<Am pus-o!>>”, a recunoscut Joe Baena în podcastul UNWAXED.

Citeste si: Uite „sadicul” care face pe sergentul cu vedetele lui Atletico Madrid! Ce circuit diabolic a pus la cale staff-ul lui Cholo Simeone?

Joe Baena: „Vreau să învăț cât mai mult posibil pe măsură ce îmi asigur un oarecare venit.”

 „Gata, ești pe cont propriu!” Ce a făcut Arnold Schwarzenegger după ce fiul său a terminat facultatea

Fanii lui Schwarzenegger și cei care îl urmăresc de multă vreme pot să-și dea seama dintr-o simplă privire că Baena este bucățică ruptă din tatăl său și îi seamănă chiar mai mult decât frații săi. Fizicul aduce aminte de show-urile lui Arnold de la începuturile sale în culturism și, acum, Baena visează să se lanseze și la Hollywood, exact ca tatăl său. Totuși, aceasta s-a dovedit o încercare foarte grea, așa că fiul lui „Arnie” decis să meargă într-o direcție diferită momentan.

„Da, aveam nevoie de o slujbă, și nu primeam niciun rol pe care credeam că îl voi primi, ca să pot începe să fiu plătit. Așa că am zis <<Trebuie să fac ceva!>>, așa că am început să învăț la o companie de imobiliare. Am mers acolo și am fost ceva de genul <<Vreau să învăț cât mai mult posibil pe măsură ce îmi asigur un oarecare venit.>> Și, după, mi-a plăcut și am zis <<Oh, cred că pot să fac asta destul de bine.>> Așa că mi-am luat licența”, a mai spus Joe Baena.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Uite „sadicul” care face pe sergentul cu vedetele lui Atletico Madrid! Ce circuit diabolic a pus la cale staff-ul lui Cholo Simeone?

„Am stat 4 ore și am băut 30 de litri de apă”. Povestea hazlie a unui star al fotbalului brazilian care a făcut totul ca să treacă testul antidoping

Noul manager al lui Manchester United face instrucție cu „diavolii roșii”! Cum îi pedepsește Ten Hag pe jucători cand iau gol?

Zodiile ferite de probleme în anul 2023. Leii își vor rezolva problemele financiare

Elena Udrea a dezvăluit totul: Nu i-am spus niciodată! Secretul pe care l-a ascuns până acum

„Păcat că la TV arăți altfel” Gabriela Cristea, criticată dur în mediul online

Putin va fi înlăturat. Este știrea momentului în toată lumea

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies