Ce a făcut Ricardo de la Puterea Dragostei în prima lui zi în SUA? Cum arată camera în care stă și pe ce a cheltuit primii bani

Ricardo de la Puterea Dragostei a ajuns în SUA în urmă cu câteva zile, asta după ce s-a despărțit de Raluca, cea care îi fusese iubită în casă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Ricardo a părăsit emisiunea Puterea Dragostei în urmă cu câteva zile, decis fiind să plece în SUA, acolo unde spunea că vrea să muncească o perioadă. Înainte de a pleca în SUA, Ricardo a petrecut o scurtă vacanâă în Grecia, cu Raluca, tânăra care-i devenise iubită în casa de la Puterea Dragostei. Numai că vacanța nu s-a închieat frumos, cei doi despărțindu-se chiar înainte de plecarea tânărului pe tărâmuri americane. 

Ricardo a ajuns de câteva zile în SUA, mai exact în zona Los Angeles și și-a făcut deja primele filmulețe pentru fanii lui de la Puterea Dragostei. ”E prima mea zi în L.A., e minunat totul, e un ”vibe” super”, a spus Ricardo.

Citeste si: Când va avea loc MAREA FINALĂ Puterea Dragostei și când începe sezonul 2! Andreea Mantea a făcut anunțul!

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei” o face praf pe Raluca, fosta iubită a lui Ricardo! ”A fost strict pentru relații intime” EXCLUSIV

Citeste si: Ricardo de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce Raluca a spus că fostul e iubirea vieții ei! „Nu îmi mai dați sute de mesaje că a făcut aia...”

fara descriere

Cum era de așteptat, Ricardo a bifat în primul rând zona din Hollywood de unde se vede mare semnul cu numele orașului, apoi s-a filmat în camera sa, unde a fost impresionat de faptul că lumina se deschide și se închide prin comanda vocală. 

Ricardo de la Puterea Dragostei și-a cumpărat în SUA o bicicletă cu 700 de dolari

Apoi, prima achiziție pe care Ricardo a făcut-o în SUA a fost o bicicletă, pe care a dat circa 700 de dolari. ”Așa ne mișcam mult mai ușor. Am făcut 10 minute până acasă”, a mărturisit Ricardo, super încântat de achiziție. A fost chiar încântat că toată lumea îi prevea lung pe cicliști. ”Âștia aici circulă doar cu mașinile, au uitat de biciclete, trotinete. Nici dacă eram în niște super mașini nu se uita lumea așa lung după noi”, a spus Ricardo amuzat. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate