Ce a făcut soțul dansatoarei moarte pe scenă înainte de tragedie? Imaginile au apărut abia acum

Diana Jivan o frumoasă și talentată dansatoare s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui spectacol din norembrie anul trecut. Tânăra, care dansa alături de soțul ei, a murit.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Diana se afla pe scenă, chiar cu soțul ei, amândoi fiind dansatori. Sub ochii lui, tânăra s-a prăbușit și câteva minute mai târziu a și murit. A fost un șoc pentru toată lumea, Diana avea 33 de ani și nimeni nu știa că ar avea o problemă de sănătate, însă la autopsie, medicii au descoperit că dansatoarea avea o afecțiune la inimă. Andrei Jivan, soțul Dianei, a fost distrus. Doar dansul l-a făcut să-și revină și să poată merge mai departe după tragedia care i-a schimbat viața.

Citeste si: Mesaje dureroase ale soţului dansatoarei moarte pe scenă, după înmormântarea tinerei. ”Promit să fiu tare...”

Citeste si: Cutremurător! Cum arăta dansatoarea moartă cu doar doua ore înainte de a înceta din viaţă! Imaginile nu anunţau deloc sfârsitul tragic

Citeste si: E oficial! Care este cauza morţii Dianei Jivan, dansatoarea care s-a prăbuşit pe scenă

În urmă cu câteva zile, Andrei Jivan a apărut într-un show tv. El a participat la preselecțiile pentru respectivul show, cu trupa sa de dansatori, însă puțini sunt cei care știu că imaginile au fost filmate înainte de tragedie, înainte ca Diana să dispară.

fara descriere

Andrei, care este coregraf și profesor de dans, are o trupă de dansatori, Burning Souls Crew, cu care a participat la preselecțiile de la un show de talente și a trecut în etapa următoare. 

Dansatoarea Diana Jivan a murit pe scenă, în brațele soțului ei

Diana și soțul ei, Andrei Jivan, dansau la Balul Bobocilor a unui liceu din Sebiș. Tânăra s-a prăbușit pe scenă sub ochii celor din jur.  Diana și Andrei Jivan formau un cuplu de dansatori și, potrivit informațiilor postate pe Facebook, aveau o școală de dans. Imediat după moartea Dianei, Andrei a transmis un mesaj trist pe pagina lui de socializare: ”Aseară 09.11.2018, scumpa mea soție s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator... Îmi doresc mult să nu fiu bombardat cu multe telefoane. Dumnezeu s-o odihnească în pace!”

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate