“Nora” Rovanei Plumb este fotomodel şi manager! Frumoasa Bianca şi-a deschis un magazin de haine pentru care a pozat sexy!

Iubita fiului Rovanei Plumb a investit într-o afacere online.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Iubita fiului Rovanei Plumb este fotomodel, dar şi afaceristă. Fost ministru al muncii și al mediului, Rovana Plumb a câștigat la ultimele alegeri un post de europarlamentar la Bruxelles, Rovana are un fiu, Răzvan. (vezi suma uriaşă cu care Rovana Plumb a împrumutat PSD)

Citeste si: Incredibil, cum s-a îmbrăcat Dăncilă la ”botezul anului”! Alessandra Stoicescu și-a creștinat fetița și a invitat toții greii PSD la petrecere

Citeste si: Cumpănașu, alături de Rovana Plumb și Viorica Dăncilă! Marian Godină a răbufnit: "Ce de gunoaie în poza asta"

Citeste si: Casa părintească a Rovanei Plumb a ajuns o ruină! Fostul ministru PSD a copilărit într-un sat din județul Dâmbovița FOTO EXCLUSIV

Acesta a studiat la Scoala Superioară de Aviație Civilă, e  mare colecționar de ceasuri de lux, iar WOWbiz.ro a dezvăluit că are o iubită sexy, pe Bianca, o tânără de 25 de ani. Studentă la Politehnică, Bianca are, totuşi, alte aptitudini.

fara descriere

“Nora” Rovanei Plumb este fotomodel şi manager. Bianca iubeşte moda

Mare amatoare de modă şi design vestimentar, ea şi-a anunţat amicii, în noiembrie 2019, că a devenit proprietar al unui magazin online de haine pentru femei. Chiar Bianca este cea care prezintă hainele, datorită calităţilor de fotomodel.

Iubita lui Răzvan Plumb a pozat în toate ipostazele, cele mai apreciate fiind cele în care a îmbrăcat fuste scurte, care i-au pus în evidenţă picioarele impecabile, fiind complimentată de amici pentru calităţile ei fizice.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate