Ce a mărturisit Radu Vâlcan, după ce a plecat de acasă! Nu a mai vorbit despre asta până acum: „Sunt dezamăgit de oameni și situații...”

Radu Vâlcan a transmis un mesaj emoționant pe contul său de Instagram.

Autor: Antonia Simona

In articol:

Cu câteva zile în urmă, Radu Vâlcan a plecat în Thailanda, unde filmează pentru show-ul pe care îl prezintă de câțiva ani.

Chiar dacă nu este lângă cei dragi, gândul omului de televiziune se îndreaptă tot către casă și către România.

radu valcan, radu valcan mesaj, adela popescu, radu valcan insula iubirii

Radu Vâlcan a transmis un mesaj emoționant pe contul său de Instagram.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”Doar când pleacă Radu” Adela Popescu a arătat ce se întâmplă în casă ei de când soțul lipsește. Mamele celor două vedete au intervenit imediat

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Radu Vâlcan, extrem de sincer pe internet: „Sunt împlinit, iubesc și sunt iubit”

Așa cum știe toată lumea, astăzi este 1 decembrie iar românii de pretutindeni sărbătoresc Ziua Națională a țării noastre.

Este și cazul lui Radu Vâlcan care, chiar dacă se află la mii de kilometri de țara sa, se gândește mereu la cei dragi. Acum, cu ocazia acestei zi speciale, vedeta a simțit nevoia să le transmită tuturor urmăritorilor său un mesaj emoționant.

Prezentatorul TV a vorbit în câteva cuvinte despre tot ceea ce simte, despre iubire, dezamăgire, dar și despre ceea ce îl face cu adevărat fericit.

De asemenea, acesta a avut și un îndemn către români: să simtă cu adevărat însemnătatea acestei zile. Același îndemn se îndreaptă și către colegii de breaslă ai vedetei.

„Românie, sunt mai fericit ca niciodată. Sunt împlinit, iubesc și sunt iubit. Sunt și supărat, sunt și deprimat. Sunt dezamăgit de oameni și situații, dar îmi găsesc liniștea în lumea și liniștea mea, în România mea. Sunt invidiat, dar mulțumit.

Colegii mei de țară, trăiți, dar s-o simțiți. Indiferent de timp, de vreme, de vremuri. Românie, când mă întorc, permite-mi să fac o poză cu tine. La Mulți Ani!”, a scris Radu Vâlcan.

Soția lui Radu Vâlcan, Adela Popescu, simte din ce în ce mai tare lipsa partenerului ei, chiar dacă știe că o să se întoarcă în scurt timp acasă.

Citește și: Bărbatul cu care a fost fotografiată Adela Popescu la un eveniment, în timp ce Radu Vâlcan e plecat! Ce mesaj i-a dat soțului, după ce au fost postate imaginile

„Sigur, știu, o lună trece repede. Am mai experimentat asta și ce e rău se uită, ce e bun, e bine primit. Dacă până acum lăcrimam nițel după despărțirile de la aeroport, de data asta, m-am făcut că nu bag de seamă golul din stomac și m-am concentrat pe lucruri concrete. Mai exact, programul copiilor, treburi administrative, chestii de ordine internă, etc.”. a scris Adela Popescu pe Instagram, în dreptul unei fotografii făcute de soțul ei înainte de plecare. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

”Doar când pleacă Radu” Adela Popescu a arătat ce se întâmplă în casă ei de când soțul lipsește. Mamele celor două vedete au intervenit imediat

Mihai Morar, scos din minți de atitudinea lui Culiță Sterp. Prezentatorul nu s-a putut abține și a răbufnit în mediul online: ”Definiția perfectă pentru neam prost”

Adela Popescu, moment de panică maximă într-o emisiune TV. Vedeta nu a știut cum să reacționeze când a văzut ce se apropie de ea

Maria Andria, tratată cu dispreț într-un restaurant din Brașov. Vedeta a răbufnit: „Ne-a spus că mai bine stăteam de unde am venit”

Se dau 5.900 de lei în plus la pensie! Vestea cea mare pentru milioane de români

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Povestea unui preot care zice că s-a întors din Iad. „Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”

Adela Popescu, moment de panică maximă într-o emisiune TV. Vedeta nu a știut cum să reacționeze când a văzut ce se apropie de ea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies