Ce-a pățit o bătrână de 99 de ani când a sunat la cablu să-și reînoiască abonamentul? "Mamaia, ofensată: Adică cum?!"

Povestea unei bătrâne din România care aproape a împlinit un secol de viață, a devenit virală pe rețelele de socializare.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Povestea unei bătrâne din România, care a împlinit aproape un secol de viață, a devenit virală pe rețelele de socializare.
Este povestea unei bunicuțe de 99 de ani care s-a trezit cu cablul tăiat. "Lucidă și la curent cu tot ce se întâmplă în țărișoara noastră", așa cum o descrie nepoata ei, bătrâna a sunat la firma de cablu și le-a solicitat ajutorul.
Operatorul care i-a răspuns a refuzat, inițial, să îi valideze solicitarea, din cauza vârstei mult prea înaintate. Bătrâna s-a revoltat, însă finalul poveștii a fost unul plin de neprevăzut.

"Mamaia a implinit de curand 99 de ani. E lucida, stie tot ce-i in lumea asta, e la curent cu ce se intampla in tarisoara noastra, voteaza si are opinii pertinente.

Acu' vreo patru ani(era mai tanara 🤭) a ramas fara cablu tv. Un unchi de-al meu i-a zis c-o sa rezolve problema. Au trecut vreo doua zile, a vazut mamaia ca nu-i rezolva nimeni treaba si butoneaza telecomanda degeaba, si-a amintit ca avea o carte de vizita de la o firma de cablu. Si-a sunat. A zis cum o cheama, unde locuieste si ce problema are iar operatorul de la capatul firului, dandu-si seama ca vorbeste cu o persoana in varsta, i-a solicitat niste date suplimentare. Relatez, cat pot de fidel: " Va rog sa cautati cartea de identitate si sa-mi cititi CNP-ul!" " Eu am buletin de-ala vechi. Nu l-am mai schimbat.Da' nu tre' sa-l caut. Il stiu pe de rost." Si recita mamaia CNP-UL, care incepea cu 22011...... Operatorul, dupa un moment de pauza:"Stiti, noi va putem redacta un contract... dar va trebui sa discutam cu o persoana apropiata, din familie, un fiu sau un nepot...care sa-l semneze." Mamaia, ofensata:"Adica cum? CNP-ul meu nu mai e valabil? Daca-s mai in varsta inseamna ca nu mai am dreptul la televizor?" Operatorul:"Nu, n-am zis asta! Va rog sa ma scuzati dar n-am mai discutat contracte cu persoane ca dumneavoastra si... asa ni se cere." "Bine! Atata vreme cat merg la vot si votul meu e valabil, cat semnez la postas pentru pensie is in stare sa semnez si un contract pentru telefon si cablu.

Citeste si: Cazul pacientei arse de la Spitalul Floreasca. Ce s-a observat pe camerele video din sala de operație

Citeste si: Imagini tulburătoare! O româncă din Italia o bătea pe bătrâna de 95 de ani pe care o avea în grijă. Totul a fost filmat VIDEO

 

Facturile la curent de ce vin pe numele meu, daca nu mai sunt valabila? Daca-s batrana, de-o seama cu regele nu inseamna ca-s moarta." Operatorul i-a inregistrat datele si-a asigurat-o ca va veni o echipa peste vreo doua zile, la domiciliul dumneaei. A doua zi, pe la ora 10,00, se trezeste mamaia cu o masina alba la poarta si trei feciorasi in ograda, dornici s-o cunoasca. Ca nu se intampla in fiecare zi sa ai de-a face cu un abonat de aproape 100 de ani. Merita cunoscut. Atat a trebuit. I-au instalat tot ce-a fost necesar, i-au fixat canalele, i-au scris pe-o hartie, maaareeee, cifrele canalelor in ordinea posturilor, s-au catarat prin toti copacii, s-au jucat cu matza, au vorbit vrute si nevrute, nu mai voiau sa plece. Asta-i mamaia! Hai cu suta!!!!"

Sursa: Mihaela Strichea

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate