Ce-a pățit o bătrână de 99 de ani când a sunat la cablu să-și reînoiască abonamentul? "Mamaia, ofensată: Adică cum?!"

Povestea unei bătrâne din România care aproape a împlinit un secol de viață, a devenit virală pe rețelele de socializare.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

Povestea unei bătrâne din România, care a împlinit aproape un secol de viață, a devenit virală pe rețelele de socializare.
Este povestea unei bunicuțe de 99 de ani care s-a trezit cu cablul tăiat. "Lucidă și la curent cu tot ce se întâmplă în țărișoara noastră", așa cum o descrie nepoata ei, bătrâna a sunat la firma de cablu și le-a solicitat ajutorul.
Operatorul care i-a răspuns a refuzat, inițial, să îi valideze solicitarea, din cauza vârstei mult prea înaintate. Bătrâna s-a revoltat, însă finalul poveștii a fost unul plin de neprevăzut.

"Mamaia a implinit de curand 99 de ani. E lucida, stie tot ce-i in lumea asta, e la curent cu ce se intampla in tarisoara noastra, voteaza si are opinii pertinente.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Cazul pacientei arse de la Spitalul Floreasca. Ce s-a observat pe camerele video din sala de operație

Citeste si: Imagini tulburătoare! O româncă din Italia o bătea pe bătrâna de 95 de ani pe care o avea în grijă. Totul a fost filmat VIDEO

 

Facturile la curent de ce vin pe numele meu, daca nu mai sunt valabila? Daca-s batrana, de-o seama cu regele nu inseamna ca-s moarta." Operatorul i-a inregistrat datele si-a asigurat-o ca va veni o echipa peste vreo doua zile, la domiciliul dumneaei. A doua zi, pe la ora 10,00, se trezeste mamaia cu o masina alba la poarta si trei feciorasi in ograda, dornici s-o cunoasca. Ca nu se intampla in fiecare zi sa ai de-a face cu un abonat de aproape 100 de ani. Merita cunoscut. Atat a trebuit. I-au instalat tot ce-a fost necesar, i-au fixat canalele, i-au scris pe-o hartie, maaareeee, cifrele canalelor in ordinea posturilor, s-au catarat prin toti copacii, s-au jucat cu matza, au vorbit vrute si nevrute, nu mai voiau sa plece. Asta-i mamaia! Hai cu suta!!!!"

Sursa: Mihaela Strichea

Urmatorul articol
Citește și:

O femeie a fost la un pas de moarte, după o partidă de amor cu soțul ei: „Situația a fost dramatică”

Andreea Mantea, urare emoționantă pentru mama ei. Cele două, așa cum rar sunt văzute

De ce nu a intrat Maximilian, fiul lui Marcel Toader, în posesia moștenirii lăsate de tatăl lui: „Eu nu am rămas cu nimic deocamdată”

Criminala de la metrou, ținută în celulă non-stop! Prin ce trece Magdalena Șerban în penitenciar

Un bărbat din Satu Mare a fost lovit de TIR, după ce a traversat neregulamentar. Imagini de la locul accidentului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies