Ce a postat Ioana pe internet, înainte să se arunce de la etajul 6 dintr-un bloc din București! „Viața este o catastrofa dacă lucrurile nu merg”

Ioana Țîrlea s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc din București. Ce postase pe internet în urmă cu ceva vreme.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Vestea neagră că Ioana Țîrlea, o tânără în vârstă de 29 de ani, s-a aruncat de la etajul 6 al unui bloc din București, din zona Vitan-Bârzești, a îndurerat pe toată lumea. Nu se știe încă motivul pentru care a făcut acest lucru sau dacă o altă persoană a împins-o de pe balustradă.

La sfârșitul lunii iunie, mai exact în data de 30 iunie, tânăra de 29 de ani din București, Ioana Țîrlea, a postat pe rețelele de socializare o imagine dintr-o carte de referință credincioasă. Astfel că în capitolul credințe de rangul 1, cea de-a treia regulă făcea referire la ”Viața este o catastrofa dacă lucrurile nu merg așa cum vreți dumneavoastră”.

Citeste si: Ce a pățit angajatul primăriei care l-a înjurat pe Tudor Chirilă? Procurorii au finalizat dosarul după ce vedeta i-a făcut plângere penală

Citeste si: Cazul Caracal. Un copil de 11 ani ar fi văzut-o pe Alexandra Măceșanu urcând în mașina lui Gheorghe Dincă

Citeste si: Propunerea ”indecentă” ! Victor Slav vrea să îi danseze Cristinei Mihaela în particular… pe tocuri?!

Motivul pentru care Ioana s-a aruncat de la etajul 6 dintr-un bloc din București

Motivul pentru care Ioana Țîrlea s-a sinucis aruncându-se de la cel de-al șaselea etaj dintr-un bloc din București, Vitan-Bârzești, este cumplit! Tânăra ar fi suferit de depresie, pentru că nu își găsea un loc de muncă. Vecinii povestesc că tânăra, Ioana Țîrlea, nu ar fi locuit singură, ci alături de iubitul ei, în vârstă de 30 de ani. În momentul în care a decis să se arunce de la etajul 6, fata se afla singură în apartamentul din Sectorul 4. Polițiștii au descoperit că ușa apartamentului era încuiată cu cheia în yală, din interior, în timp ce iubitul tinerei era plecat de acasă. Autoritățile au dechis o anchetă pentru a afla motivele și împrejurările acestui incident. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate