Ce apariție a Irinei, în Gala “Bravo, ai stil!”, din această seară!

În această seară, de la ora 23:00, la Kanal D, va fi difuzată una dintre cele mai așteptate și colorate Gale “Bravo, ai stil!” din acest sezon.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Aspirantele la titlul de cea mai stilată femeie din România sunt gata să strălucească și să își etaleze abilitățile stilistice, în acord cu tematica propusă de jurați, în această Gală – Carnaval. Va fi o gală eliminatorie, astfel că telespectatorii vor avea ultimul cuvânt: cine pleacă acasă și cine va rămâne în competiția stilistică.

Irina, una dintre concurentele acestui sezon, i-a lăsat mască pe jurați, cu un moment artistic inedit și o ținută vestimentară ieșită din tipare. O cușcă este piesa de rezistența a acestui moment artistic, aplaudat de jurați.

“Dragă, cred că înregistrăm o premieră în acest sezon ”Bravo, ai stil!”. Este pentru prima oară într-o Gală, când o văd pe Irina cu o ținută perfectă și cu un număr perfect. M-a dat pe spate!”, spune Raluca Bădulescu.

Citeste si: Jurații și prezentatoarea “Bravo, ai stil!” joacă mima, în culise! Râzi cu lacrimi VIDEO

Citeste si: Silvia Popescu, discuție cu o concurentă de la ”Bravo, ai stil!”: ”Nu mă face să îmi pierd cumpătul”

Citeste si: Scene tandre între Irina Rimes și fostul soț, Andi! Uite cum au fost surprinși și cât de fericiți erau împreună

Întregul moment îl veți putea urmări în ediția din această seara a Galei “Bravo, ai stil!”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate