Ce ar scrie, de fapt, în testamentul lăsat de Aurelian Preda: ”A spus că nu a abuzat, nu a violat, nu a hărțuit”

Noi informații vis-a-vis de moartea artistului Aurelian Preda. Ce spune Mariana, sora cântărețului acuzat.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

Au apărut noi informații în cazul cântărețului mort, Aurelian Preda. Mariana, sora artistului acuzat, sora lui Nicușor Iordan, a rupt tăcerea în legătură cu anumite afirmații pe care le-ar face Ana Maria Preda, fiica cântărețului.

Mariana, sora artistului acuzat, ar susține faptul că fiica lui Aurelian Preda ar minți că ar fi fost abuzată sexual. Aurelian Preda i-ar fi mărurisit surorii lui Nicușor Iordan ca acesta să îi devină partener Anei Maria.

Pe de altă parte, Nicușor Iordan este acuzat de abuz sexual, șantaj și pornografie infantilă, iar aceste fapte sunt cercetate de procurori.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Ultim moment! Daniel Ghiță a botezat un băiețel! Ce mesaj a scris despre el imediat după eveniment

Citeste si: Un român este judecat în Italia pentru uciderea unei foste sportive

Citeste si: Inuman! Ursul rănit într-un accident de mașină în Harghita a fost eutanasiat după mai bine de 20 de ore de agonie cruntă

Sora lui Nicușor Iordan: ”Un copil de 19 ani care spune aberații la TV”

”Niciodată fratele meu nu a spus că nu ar fi avut o relație intimă. A spus că nu a abuzat, nu a violat, nu a hărțuit. Vă rog frumos, un copil de 19 ani care spune aberații la TV. Ziua este lacrimogenă și noaptea rupe cluburile. Scuzați-mi expresia. Domnișoara ar trebui să-și pună niște semne de întrebare vis-a-vis de locurile unde se ducea”, a mărturisit Mariana pentru Cancan.

”Din cauza acestor lucruri care se întâmplă acum, Nicușor este în terapie. Domnisoara Ana a vrut 100 mii de euro în vară. Domnișoara Ana s-a complăcut în această situație. Cam atât i-ar fi convenit domnișoarei să încaseze”, a mai spus Mariana pentru sursa citată.

”Tatăl Anei, acum ceva vreme, ne spunea, și mi-a spus mie personal că și-ar dori ca după moartea lui Nicușor și Ana să fie împreună”, a mai dezvăluit sora lui Nicușor Iordan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate