Ce avere a strâns până acum Bogdan de la Ploiești. Ce a făcut artistul cu banii câștigați din muzică

Bogdan de la Ploiești este unul dintre artiștii care se bucură de succes și a adunat o avere din muzică.

Bogdan de la Ploiești face bani frumoși din muzică
Bogdan de la Ploiești și Theo Rose, la un eveniment privat[Sursa foto: Instagram]
Autor: Ioana Stan

In articol:

Bogdan de la Ploiești a reușit să strângă o mică avere din muzică, pentru că este unul dintre artiștii preferați ai momentului.

Bogdan de la Ploiești a lăsat fotbalul pentru muzică

Bogdan de la Ploiești este unul dintre artiștii care se bucură de succes
Ce avere a strâns până acum Bogdan de la Ploiești[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Să curgă milioanele! Theo Rose si Bogdan de la Ploiești au făcut o avere de pe urma dedicațiilor în doar o noapte de distracție. Lumea s-a îngrămădit să arunce cu banii

Artistul a povestit într-un interviu că s-a lăsat de fotbal după 10 ani, pentru că nu făcea bani. Așa a decis să se apuce de muzică, domeniu din care a reușit să strângă o mică avere.

„Am jucat fotbal 10 ani de zile. A fost și pasiunea mea. Undeva în viața asta am întâmpinat niște probleme. Viața m-a pus la încercare. Nu erau bani. Din fotbal nu făceam bani și a venit muzica asta așa, pe neașteptate, că la mine în familie nici mama, nici tata nu sunt cântăreți, deși mama cântă foarte bine muzică populară.

M-am chinuit foarte mult de-a lungul timpului.

Am 8-9 ani în spate de muzică. 99% din oameni mi-au pus bețe în roate și în ziua de astăzi sunt sub piciorul meu. Nu sunt adeptul răului. Nu-mi place să întorc ce mi s-a întâmplat mie”, a spus Bogdan de la Ploiești la Antena Stars.

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

Citeste si: Reacţia lui Bogdan de la Ploieşti după ce fanii l-au acuzat că a cumpărat droguri dintr-o benzinărie

Ce avere a strâns până acum Bogdan de la Ploiești

Piesele lui Bogdan de la Ploiești ocupă primele locuri în preferințele românilor, iar succesul său muzical se traduce și în bani. De asemenea, colaborările cu nume cunoscute din muzică, cum ar fi și Theo Rose, i-au rotunjit veniturile.

De când au revenit petrecerile private, Bogdan de la Ploiești și Theo Rose au fost invitați să întrețină atmosfera la un eveniment, unde au fost surprinși adunând sume mari de bani.

Bogdan de la Ploiești face bani frumoși din muzică
Bogdan de la Ploiești și Theo Rose, la un eveniment privat[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Theo Rose a renunțat la Bogdan de la Ploiești pentru relația ei cu Alex. Artista a făcut dezvăluiri cu ochii în lacrimi: ”I-am zis să oprim nebunia asta”

De altfel, colaborarea dintre cei doi i-au făcut pe mulți să creadă că între ei ar putea fi mai mult decât o legătură profesională.

" După ce am scos piesa cu Bogdan, copiii de pe TikTok și oamenii care ne apreciau ne-au combinat.

Asta pentru că eu și Bogdan, puși la un loc, suntem un combo cumva de energie și muzical chiar.Noi ne înțelegem foarte bine, suntem colegi de studio mai nou, el face parte din echipa noastră. E un băiat foarte talentat și foarte muncitor. A fost foarte amuzant, pentru că și noi când am văzut așa, și noi am alimentat puțin toată ideea asta, că ni s-a părut amuzant, ni s-a părut mișto", a spus Theo Rose.

Din banii adnați până acum din muzică, Bogdan de la Ploiești și-a achiziționat un apartament, în Ploiești, pe care l-a făcut exact așa cum și-a dorit. De asemenea, el are și o casă de vacanță, unde locuiesc părinții săi, pe care a pus-o la punct cu tot confortul pe care și l-au dorit. Bogdan de la Ploiești conduce o mașină de lux, cu care se fotografiază des pe rețelele de socializare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bogdan de la Ploiești, mesaj de susținere pentru Zanni la Survivor România: „Să vină câștigător”

Bogdan de la Ploiești a ajuns pe mâinile medicilor. Celebrul manelist s-a filmat cu branula la mână

Să curgă milioanele! Theo Rose si Bogdan de la Ploiești au făcut o avere de pe urma dedicațiilor în doar o noapte de distracție. Lumea s-a îngrămădit să arunce cu banii

In aceasta noapte, 4 zodii au scapat de probleme

O nouă boală cumplită a apărut din senin! Se extinde chiar acum cu repeziciune

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Alertă mondială. Viruși străvechi vor fi eliberați. Ce e grupul celor 28?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies