Ce avere are primarul care și-a filmat fiica dezbrăcată? Traian Ogâgău are terenuri de 50.000 mp la Sângeorz-Băi

Primarul localității Sângeorz-Băi, care și-a filmat fiica dezbărcată, are o declarație de avere inedită.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

traian ogagau
Traian Ogâgău, primar de Sângeorz-Băi


In articol:

Traian Ogâgău, primarul care și-a filmat fiica dezbrăcată pentru ”a-i da o lecție” are o avere considerabilă însă nu-și face publice sursele de venit, cu toate că legea îl obligă să facă acest lucru.

Primarul care și-a filmat fiica goală nu și-a declarat veniturile

Primarul din Sângeorz Băi deține trei terenuri: unul intravilan de 28.000 mp și două agricole, de 5.000 mp, respectiv 25.000 mp, toate în Sângeorz-Băi. Acestea sunt achiziționate prin contracte de vânzare-cumpărare între anii 2013 și 2019, în nume personal (este unic titular).

Citeste si: Ce afaceri are, de fapt, primarul care și-a umilit fiica. Profit de aproape 3 miliarde în 2019

Deși ai putea crede că Ogâgău este un tip bogat, cu atâtea terenuri, politicianul nu deține nici un imobil pe propriul nume, nu are mașini și nici bunuri. Ogâgău nu are conturi și nici datorii în bancă, în schimb este acționar la o societate comercială din Bistrița în valoare de 1,3 milioane lei.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Noi detalii în cazul primarului care și-a umilit fiica! O înregistrare înspăimântătoare a apărut în mediul online: „Îmi pare bine că ți-am dat un pumn...”

Și mai interesant este că Traian Ogâgău a lăsat goală declarația de avere în dreptul veniturilor, deși este primar al orașului Sângeorz-Băi încă din anul 2016. PNL-istul pur și simplu nu a scris nimic nici în dreptul sumei dar nici a angajatorului. Din declarația de avere a lui Ogâgău reiese că singura lui sursă de venit ar fi alocațiile celor trei copii, în valoare de 1.600 lei fiecare.

Traian Ogâgău spune că a fost o manevră politică

Traian Ogâgău este protagonistul unui scandal legat de apariția unei înregistrări video reliată chiar de el în care apare fiica lui de 14 ani. Aceasta este dezbărcată, stă în genunchi și îi cere iertare tatălui său pentru că ”a fost obraznică”.

Citeste si: O fetita de 9 ani a fost spulberata de un autoturism condus de un elev! "A sarit direct in strada, nu am putut sa o evit!"

„Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun”, „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, spune fata pe înregistrare.

Primarul spune că apariția acestei filmări este o ”manevră politică” a rivalilor lui și spune că tânăra este goală pentru că tocmai ieșise de la duș. În rest, este treaba lui cum își educă copiii, spune Ogâgău.

În acest caz, poliția s-a autosesizat în legătură cu apariția în spațiul public a acestei filmări.      

Urmatorul articol
Citește și:

Zile libere pentru elevi și profesori pentru alegerile locale din 27 septembrie. Când nu se țin cursuri

Cum arată soția fotbalistului Messi? Femeia are o siluetă de invidiat, după ce a adus pe lume trei copii

Incredibil: Ce salarii au angajații Hornbach și de ce rămân mulți ani în cadrul companiei? S-au investit peste 3 milioane de euro pentru asta

Alegeri locale 2020. Candidații la primăriile de București se bat în ...ceasuri scumpe! Câți bani au investit în aceste bijuterii

Delia a vorbit cu ochii în lacrimi despre momentele cumplite în copilărie! "Când ne pedepseau ne lăsau în chiloți..." VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies