Ce avere are Traian Berbeceanu, comisarul care va fi şeful de cabinet al ministrului de Interne! Şi-a împrumutat rudele cu o sumă uriaşă!

Ce avere are Traian Berbeceanu, care ca ocupa o funcţie cheie în ministerul condus de Marcel Vela.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Ce avere are Traian Berbeceanu se poate afla dintr-un document din 2017. Atunci, Berbeceanu era ofiţer la IPJ Hunedoara şi şi-a completat declaraţia de avere, din care reiese că deţinea un apartament de 78 metri pătraţi în Deva, două maşini şi o remorcă auto. Berbeceanu nu avea alte bunuri sau bani în conturi.

Acesta avea o datorie de 35.000 de euro la o bancă, scadentă în 2035. În schimb, Traian Berbeceanu şi-a împrumutat tatăl şi fratele, pe o perioadă nedeterminată, suma fiind de 18.500 de euro. El a încasat un venit anual de 55.000 de lei de la IPJ Hunedoara, adică un salariu lunar de 4.583 de lei. (vezi cum au dispărut 200.000 de euro din conturile lui Bogdan Niculescu Duvăz, înainte ca acesta să moară)

Citeste si: Iohannis a primit un ceas de 40.000 euro, de două ori mai scump decât al Vioricăi Dăncilă! Președintele nu l-a purtat niciodată! Ce s-a întâmplat cu ”bijuteria”?

Citeste si: Fiul secret al lui Ion Iliescu are un salariu uriaş la Ambasada României în Filipine! După ce părinţii lui Mihai Sion au murit într-un accident de avion, Iliescu i-a devenit tutore şi mentor!

Citeste si: Viorica Dăncilă și-a trecut broșele în declarația de avere! Motivul: sunt din aur și valorează o avere! Cât costă bijuteriile fostului premier

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate