Ce avere are viceprimarul ”smardoi” al Capitalei! Aurelian Bădulescu e dator-vândut la fiica unui milionar

Aurelian Bădulescu, viceprimarul ”smardoi” al Capitalei este sărac, conform declarației lui de avere. În plus, are o datorie uriașă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Aurelian Bădulescu, viceprimarul care s-a făcut remarcat zilele trecute după ce s-a bătut cu Gabriel Mutu (primarul sectorului 6), este printre cei mai săraci bugetari, dacă judecăm după declarația de avere. Deși în 2017 a avut un venit mediu lunar de peste 10.000 lei, Bădulescu nu deține case, mașini, conturi bancare sau alte active financiare. În declarația lui din 2018 apare o datorie de 250.000 euro la o anume Axinte Maria Alexandra care trebuia să aibă scadență în 2015.

Citeste si: Viceprimarul Capitalei, dator cu 10.000 de euro lui Cristian Piedone! Aurelian Badulescu l-a facut "criminal" si "mascarici" pe fostul edil, iar acesta l-a dat in judecata si a castigat

Citeste si: Consilierul care a batut o femeie in fata Gabrielei Firea s-a imbogatit de cand a intrat in politica! Vezi cum a crescut de 25 de ori averea lui Petre Chirica!

Citeste si: Iubita lui Dragnea, chemată în instanță! Jurnaliștii de la Times New Roman contraatacă și o dau în judecată pe iubita președintelui Camerei Deputaților

Axinte Maria Alexandra este fiica lui Gheorghe Axinte, un piteștean care controlează una dintre cele mai importante firme de construcții din zonă și care acum 10 ani avea o avere evaluată de Forbes la 18 milioane euro.

Citește continuarea pe stirlekanald.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate