Vedete

Ce burtica mare are Adela Popescu! Ce dragut! La aproape 4 luni, sarcina ei a inceput sa prinda contur!

La doua saptamani de cand a anuntat ca este insarcinata, Adela Popescu se mandreste deja cu burtica sa de graviduta.

Distribuie pe:

Autor: S.A.

Adela Popescu este o graviduta vesela si fericita, cu o sarcina lipsita de probleme si a carei burtica incepe sa creasca vazand cu ochii. (Soc! Adela Popescu isi alapteaza inca baietelul de doi ani!)

Desi la prima vedere vedeta tv pare slaba si exact ca si inainte, fara sa prezinte vreun exces de kilogram, de cateva zile, burtica sa a inceput sa prinda un contur frumos.

Un motiv in plus pentru tanara mamica de a se mandri cu faptul ca asteapta cel de-al doilea copil al sau si ca, spre sfarsitul anului, il va face din nou tatic, de baiat, pe Radu Valcan.

 

Zilele trecute, frumoasa prezentatoare de televiziune, Adela Popescu a realizat un filmulet pe pagina sa de Instagram. Ea a impartasit cu urmaritorii ei bucuria faptului ca burtica sa incepe sa se contureze si sa creasca.

Ce declara Adela Popescu cand a anuntat ca este insarcinata!

“Sunt insarcinata. Am trecut cu bine de prima parte a sarcinii. Nu mi-a fost rau, sunt bine. Am tinut secret pana la trei luni”, a spus Adela, completata imediat de partenerul sau de viata.

 

“Ne doream foarte mult un al doilea copilas si sper ca pe viitor baietii mei sa aiba parte si de o surioara. Pe Alexandru incercam sa-l obisnuim usor-usor cu ideea ca o sa aiba un fratior, sa fie pregatit si intelegator in masura in care poate la varsta lui. Acum este in faza in care ii pupa burtica mamei sale in fiecare zi", a declarat Radu Valcan.

 

 

 

Galerie foto 
Setări confidențialitate