Ce cochetă este mama Mihaelei Rădulescu! Doamna Marilena poartă sacou şi poşetă de fiţe! FOTO

Mama Mihaelei Rădulescu este cochetă, după cum se poate vedea dintr-o fotografie recentă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Mama Mihaelei Rădulescu este cochetă, în ciuda vârstei înaintate. Marilena Ţiganu se află în vizită la fiica sa, la Monte Carlo, şi a fost fotografiată de Mihaela alături de Ayan, nepotul ei şi fiul vedetei. (vezi care a fost adevăratul motiv al despărţirii dintre Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu)

Citeste si: Imagini senzaționale cu iubita lui Dani Oțil, la un show matrimonial! Gabriela, acum 5 ani: ”Bărbații preferă proastele”

Citeste si: Mihaela Rădulescu, declarații incendiare despre prima experiență sexuală: „Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate”

Citeste si: Declarația lui Felix Baumgartner după cinci ani de relație cu Mihaela Rădulescu: „Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună!”

Doamna Marilena, care a fost profesoară de limba și literatura română, a purtat o ţinută foarte elegantă, alcătuită din pantaloni de stofă, sacou, bluză de mătase, la care a asortat o poşetă de firmă, Coco Chanel.

fara descriere

Mama Mihaelei Rădulescu este cochetă: „Familia e pe primul plan”

„Familia e pe primul plan”, a comentat Ayan, care a fost şi el elegant,  îmbrăcat în blugi, sacou şi o eşarfă la gât.  Amicii i-au transmis fiului Mihaelei Rădulescu: „Ce bunică frumoasă ai!”.

Mihaela Rădulescu s-a născut în 1969 într-o familie de profesori din Piatra Neamț. Din păcate, tatăl său, Florin Țiganu, a decedat în 2014, ca urmare a luptei cu cancerul. Vedeta mai are un frate, pe Florin Rădulescu. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate