Ce cred psihologii despre starea fetei din Galați, găsită plină de sânge: „Nici nu-i de mirare că s-a ataşat mai mult decât este normal de acel băiat"

Cazul copilei din Galați găsită plină de sânge în plină stradă, pune din nou sub semnul întrebării incompetența autorităților române. Minora a fost văzută de polițiști în momentul hemoragiei, însă aceștia nu au dat semne că ar vrea să o ajute.

Distribuie pe:

fara descriere

Fata de 14 ani care a fost găsită în plină stradă plină de sânge are nevoie de consiliere psihologică după ce s-a atașat de un baiat de 15 ani pe care susține că îl iubește. Psihologii sunt de părere că fata s-a implicat emoțional în relația cu băiatul de 15 ani din cauza problemelor familiale.

Adolescenta din Galați găsită plină de sânge pe stradă provine dintr-o familie în care niciun membru nu s-a interesat de educația ei. 

Citeste si: Avocatul familiei Luizei Melencu: „Miroase a cadavru peste tot!”

Citeste si: Detaliul din fotografia de la nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte! Toți fanii au râs: „Vai de capul meu! V-a zis Brigitte să nu mai beți alcool”

Citeste si: Bărbatul care a executat un tânăr lângă București s-a baricadat în casă! E înarmat și a sechestrat un copil

Minora s-a atașat de iubitul ei din cauza familiei dezinteresate 

Psihologul Adrian Toma, a declarat pentru Adevărul că minora s-a atașat de iubitul ei de 15 ani din cauza faptului că provine dintr-o familie din care nicunui membru nu i-a păsat cu adevărat de ea.

„Nici nu-i de mirare că s-a ataşat mai mult decât este normal de acel băiat, având în vedere că în întreaga ei viaţă s-a zbătut într-o cumplită lipsă de afecţiune şi s-a agăţat de iluzia unei iubiri miraculoase. Copilul acesta este distrus emoţional. Este nevoie de consiliere psihologică serioasă pentru a reveni la normalitate”, a spus psihologul Adrian Toma, pentru adevarul.ro. 

Adolescenta de 14 ani a declarat că actul sexual a fost unul consimțit cu iubitul ei pe care îl avea de o lună. În momentul în care echipajul de pe ambulanţă a ajuns la faţa locului, minora prezenta o hemoragie puternică, a fost perfuzată şi transportată la spital. Pe drum însă, a vorbit cu asistenta din ambulanţă, căreia i-ar fi spus că o persoană cunoscută a violat-o.  

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate