Ce face familia artistei pentru sufletul Denisei Manelista! Dezvăluiri exclusive

Dispărută deja de aproape doi ani, Denisa Manelista este, în fiecare secundă, pomenită de cei din familia ei și de fanii, mulți la număr, pe care i-a strâns în scurta ei carieră muzicală, întrerupă de o boală cumplită.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Mai exact, de ceva vreme încoace, familia ei a luat o decizie surprinzătoare, o decizie dedicată sufletului Denisei Răducu, artista care a murit acum două veri.

Citeste si: Scandal uriaș pe moștenirea Denisei Manelista! Sora cântăreței și-a dat în judecată vărul, unchiul și pe ”vraci”! Sunt bani mulți la mijloc! EXCLUSIV

Citeste si: Mama Denisei Manelista e în culmea fericirii: ”Suntem din nou bunici!” Fratele vitreg al cântăreței a devenit tată

Citeste si: Denisa Manelista şi-a terorizat părinţii în copilărie! Era să dea foc la casă pentru că dorea să se încălzească, iar când dădea gerul mânca ţurţurii de la acoperiş!

Astfel, după ce în toate bisericile din zona natală a cântăreței Denisa Manelista se spun, zi de zi, rugăciuni pentru sufletul artistei, începând cu săptămâna trecută, acest lucru se va face și la Iași. ”Am bucuria să vă anunț că, începând cu 5 martie 2019, se vor face rugăciuni pentru sufletul Emiliei-Denisa (și) la Catedrala Mitropolitană din Iași (unde se află moaștele Sf. Cuv. Parascheva). Va fi pomenită în rugăciuni zilnic, până la sfârșitul acestui an. Dumnezeu să o ierte și să îi așeze sufletul într-unul dintre cele mai frumoase locuri din Rai, și fie să ajungem și noi cândva să o revedem, acolo!”, este anunțul făcut de un fan de-al Denisei Manelista din Iași, acesta fiind rugat de familia artistei să facă ”diligențeele” necesare pentru ca numele cântăreței să fie pomenit în slujbele din Capitala Moldovei.

De altfel, acum câteva luni, recunoștea Adleina, sora Denisei Manelista, trecerea timpului nu a făcut ca durererea pierderii artistei să fie mai mică și că, zi de zi, se roagă pentru cântăreață. ”Chiar dacă a trecut deja aproape un an şi jumătate de când te-ai stins, rana mea este încă vie şi doare din ce în ce mai tare. Mi-e dor de tine, minunea mea, ai fost şi rămâi o parte a sufletului meu. Când am fost despărţite de boala care te-a răpit de lângă mine am simţit că rămân fără aer. Aşa simt şi acum…. Iar acum, când, în loc să te strâng în braţe, să îţi fac cadouri după ce mă chinuiam, cu luni bune înainte, să aflu ce îţi doreşti, sufăr şi te plâng”, este mesajul pe care Adelina l-a transmis, acum cțteva luni, de ziua de naștere a regretatei artiste.

 

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.  Din păcate, Denisa Manelista a murit, pe 23 iulie 2017, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate