Denisa Manelista şi-a terorizat părinţii în copilărie! Era să dea foc la casă pentru că dorea să se încălzească, iar când dădea gerul mânca ţurţurii de la acoperiş!

E clar că Denisa Manelista şi-a terorizat părinţii în copilărie.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Se poate spune că Denisa Manelista şi-a terorizat părinţii în copilărie. Adelina, sora cântăreţei care a decedat în 2017, a relatat câteva întâmplări care arată că Denisa a fost un copil neastâmpărat. “Nu știu de ce, dar acum îmi vin în minte boacănele pe care le-am făcut când eram mici. Știu că odată am dat foc la un pachet cu vată pentru că voiam să ne încălzim și odată cu el s-a aprins și o pătură de pe pat. Noroc că mama nu ne-a prins.”, a relatat Adelina pentru revista Taifasuri.

Citeste si: Ce se întâmplă, acum, cu iubitul Denisei Manelista, la Barcelona! Dezvăluiri exclusive

Citeste si: Imagini incredibile cu casa părintească a Denisei Manelista! Mama ei a pus portretul cântăreţei pe pereţii exteriori şi l-a înconjurat cu luminiţe strălucitoare! VIDEO

Citeste si: Prima imagine cu impresarul Denisei după o ”dispariţie” de un an şi jumătate! Cum arată acum Liviu

Denisa Manelista şi-a terorizat părinţii în copilărie. Îi fura dulciurile surorii sale

„Denisa a fost de mică un copil extraordinar, căruia îi plăcea orice. Dar mai ales dulciurile. Țin minte că le termina repede pe ale ei, apoi le lua și pe ale mele, chiar dacă de multe ori le ascundeam. Era grăsuță când era mică, îmi amintesc că mânca mereu câte ceva, dar și foarte băiețoasă. Parcă o văd și acum cu părul scurt, îmbrăcată mereu în pantaloni, în timp ce eu eram mereu cu rochițe, fundițe…”, a mai spus sora Denisei. (vezi ce se întâmplă cu apartamentul în care a locuit Denisa)

fara descriere

Denisa Manelista şi-a terorizat părinţii în copilărie: "Mama ne mai altoia câteodată"

Sora ei a spus că Denisa Manelista şi-a terorizat părinţii în copilărie. “Când veneau Sărbătorile era cea mai mare bucurie pentru noi, pentru că începeau să curgă cadourile. Însă n-am fost niciodată pretențioase, ne bucuram de absolut orice primeam, dar mai ales de dulciuri. De Crăciun, toată ziua stăteam numai în zăpadă, mama ne mai altoia câteodată. Mâncam țurțurii de la casă și bineînțeles că două săptămâni după aceea stăteam cu febră în pat. Vara o mai ajutam pe mama la diferite munci, dar Denisei nu-i plăcea să facă şi curățenie, așa că intra în atribuțiile mele”, a mai dezvăluit Adelina.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate