Scandal uriaș pe moștenirea Denisei Manelista! Sora cântăreței și-a dat în judecată vărul, unchiul și pe ”vraci”! Sunt bani mulți la mijloc! EXCLUSIV

Sora Denisei Manelista a început lupta pentru ”moștenirea artistică” a interpretei care a murit în 2017.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Reporterii WOWbiz.ro au aflat primii că e un scandal uriaș în lumea manelelor după ce Adelina, sora Denisei Răducu, l-a acționat în instanță pe Liviu Dovleac (impresarul Denisei și propriul văr), pe ”vraciul Denisei” dar și pe toți șefii caselor de discuri care dețin drepturile pieselor interpretate de cântăreața care a decedat în 2017. Practic, este vorba despre toate casele de producție care au legătură cu stilul muzical al Denisei și de drepturile de autor a peste 400 de melodii interpretate de aceasta care produc în continuare zeci de mii de euro pe an din difuzări și vizualizări pe Youtube.

fara descriere

Citeste si: Denisa Manelista şi-a terorizat părinţii în copilărie! Era să dea foc la casă pentru că dorea să se încălzească, iar când dădea gerul mânca ţurţurii de la acoperiş!

Citeste si: Ce se întâmplă, acum, cu iubitul Denisei Manelista, la Barcelona! Dezvăluiri exclusive

Citeste si: Imagini incredibile cu casa părintească a Denisei Manelista! Mama ei a pus portretul cântăreţei pe pereţii exteriori şi l-a înconjurat cu luminiţe strălucitoare! VIDEO

Adelina susține că drepturile ar trebui să revină familiei în calitate de moștenitor legal, în vreme ce casele de discuri vin cu contracte semnate și parafate pe vremea când Denisa Răducu trăia. În scandal apare și Florin Pește, unchiul Denisei (și implicit al Adelinei), omul care a descoperit-o pe Denisa și la care aceasta a înregistrat primele piese.

Unchiul Denisei: Sora și soțul ei vor bani

”Din 2003 până în 2006 am avut o casă de producție, Hit Studio, care deține adrepturile pentru 356 melodii cu mulți soliști printre care și 16 melodii cu Denisa. (...) În 2013 am decis să renunț la muzică și cu această ocazie să cesionez toate drepturile către o altă casă de producție. Denisa și impresarul ei, Liviu, știau de tranzacție și nu au avut nimic de obiectat pentru că știau cum stau lucrurile și cine deține drepturile pentru acele piese. Acum, după tragicul eveniment, Adelina, influențată de soțul ei, Malus, care vrea și el un salariu pe lună (destul de consistent, în jur de 2.500 dolari pe lună) o trimite pe Adelina la diferite emisiuni (pe fond emoțional) să spună că ei nu pot să încarce melodii pe canalul Denisei. FALS. Pot să încarce dar nu pot monetiza sau mai clar nu pot să încaseze bani. De ce? Pentru că Denisa deține doar drepturi de interpretare, nu drepturi de autor”, a explicat Florin Pește.

fara descriere

Unchiul Denisei a postat pe contul lui de Facebook un mesaj semnat de toți șefii caselor de producție chemați azi în instanță – Geovany (Playone), Marian Vasile aka Vraciul Denisei (Kompact Play), Marius (Amma Record) etc. prin care a anunțat că sunt de acord să licențieze piesele pentru canalul de Youtube al Denisei cu condiția ca toți banii obținuți să fie donați copiilor blonavi de cancer.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate