Ce face şi cum arată acum ”cântăreaţa lui Băsescu”? Cristiana Dorin: ”Mi-au spus că am cancer”

În perioada în care Traian Băsescu era preşedinte şi încă mai făcea băi de mulţime, acesta avea o mare slăbiciune pentru interpreta de la restaurantul Cireşica din Neptun.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Cristiana Dorin, ”cântăreaţa lui Băsescu”, aşa cum era numită, a plecat de 7 ani de la Cireşica, acolo unde era deja un simbol. Puţini au ştiut că femeia se lupta cu o boală din cauza căreia avea dureri teribile.

Cristiana Dorin zâmbea frumos atunci când îi cânta fostului preşedinte, însă pentru a o putea face ajungea să ia medicamente cu morfină. Cântăreaţa suferea de hernie de disc iar la un moment dat a fost chiar suspectă de cancer osos.

”Aveam dureri puternice de la brâu în jos. Îmi amorţeau picioarele, îmi amorţea mijlocul. Am fost la control. Mi-au spus nonşalant că nu mai am mult de trăit, că am cancer osos. M-am gândit că totul e de la stres, oboseală, de la faptul că stăteam mult în picioare. Mi-au prescris medicamente cu morfină. Fac şi infiltraţii. M-a rugat domnul Băsescu să nu le mai fac dar nu l-am ascultat”, a declarat Cristiana Dorin pentru WOWbiz în urmă cu ceva vreme.

După ce a plecat de la Cireşica, Cristiana Dorin a ajuns la un restaurant din zona lacului Baloteşti, iar pe 1 decembrie a cântat la Amara, la un compelx hotelier. Un alt lucru mai puţin ştiut despre cântăreaţa lui Băsescu este că este nepoata regizorului şi actorului Teodor Ciocâlteu de la Teatrul Naţional din Bucureşti

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate