Paparazzi

Elena Băsescu, în colanţi, pe stradă! E incredibil de sexy, nici nu zici ca are trei copii! VIDEO EXCLUSIV

Elena Băsescu este mama a trei copii, cel mai mic având doar patru luni. Fiica fostului preşedinte arată incredibil după trei naşteri.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Elena Băsescu, în colanţi, pe stradă! E incredibil de sexy, nici nu zici ca are trei copii! VIDEO EXCLUSIVicon photo

Elena Băsescu arată de senzaţie, deşi a născut cu doar patru luni în urmă. Fiica fostul preşedinte a fost surprinsă de paparazzi WOWbiz.ro, în urmă cu câteva zile, pe stradă, abia ieşită de la sală.

Elena Băsescu era îmbrăcată într-o bluză pe gât şi doar într-o pereche de colanţi. Această ţinută îi punea în evidenţă trupul zvelt, de adolescentă.

Nici nu ai zice că Elena Băsescu este o femeie care a năcut de trei ori, iar ultima dată cu doar câteva luni în urmă. E clar că tânăra are mare grij[ de corpul ei, petrecându-şi mult timp la sala de sport.

Elena Băsescu, în vârstă de 38 de ani, are trei copii: două fete şi un băiat. Mezina lui Traian Băsescu are doi copii din timpul căsniciei cu Bogdan Ionescu, Syda, Sofia Anais de 5 ani şi Traian Junior de 3 ani. Cu actualul iubit,  Cătălin "Tomată", Elena Băsescu are o fetiţă, Anastasia, născută în luna iunie.

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune