Elena Băsescu, în colanţi, pe stradă! E incredibil de sexy, nici nu zici ca are trei copii! VIDEO EXCLUSIV

Elena Băsescu este mama a trei copii, cel mai mic având doar patru luni. Fiica fostului preşedinte arată incredibil după trei naşteri.

Autor: C.L.

Elena Băsescu arată de senzaţie, deşi a născut cu doar patru luni în urmă. Fiica fostul preşedinte a fost surprinsă de paparazzi WOWbiz.ro, în urmă cu câteva zile, pe stradă, abia ieşită de la sală.

Elena Băsescu era îmbrăcată într-o bluză pe gât şi doar într-o pereche de colanţi. Această ţinută îi punea în evidenţă trupul zvelt, de adolescentă.

Nici nu ai zice că Elena Băsescu este o femeie care a năcut de trei ori, iar ultima dată cu doar câteva luni în urmă. E clar că tânăra are mare grij[ de corpul ei, petrecându-şi mult timp la sala de sport.

Elena Băsescu, în vârstă de 38 de ani, are trei copii: două fete şi un băiat. Mezina lui Traian Băsescu are doi copii din timpul căsniciei cu Bogdan Ionescu, Syda, Sofia Anais de 5 ani şi Traian Junior de 3 ani. Cu actualul iubit,  Cătălin "Tomată", Elena Băsescu are o fetiţă, Anastasia, născută în luna iunie.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Imagini de senzaţie cu Maria şi Traian Băsescu. Nu mai încape îndoială că se iubesc. Uite cum au fost surprinşi! FOTO!

Traian Băsescu a umilit-o pe Carmen Iohannis! Ce a spus fostul preşedinte despre Prima Doamnă: "Nu trebuie să ţi se vadă..."

Cum a reuşit Elena Udrea să şocheze presa din America? Uite ce au titrat publicaţii importante despre extravaganţele politicianei, dar şi despre relaţia dintre ea şi Băsescu.

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies