Ce face şi cum arată acum Raluca, fosta componentă a trupei Angels? Are cinci copii cu un procuror

Autor: R.L.

Raluca, fosta componentă a trupei Angels, a dezvăluit de ce s-a retras din muzică acum mulţi ani. "Am renunţat, pentru că asta am simţit. Am revenit pentru că aşa am simţit. Nu m-am călugărit. Am principii, am valori la care ţin, dar nu m-am călugărit. Am făcut cinci copilaşi. Cel mai mare are 10 ani", a declarat Raluca la Teo Show.

Artista este mama a cinci copilaşi. Raluca este căsătorită cu un procuror, iar acum, că cei mici au mai crescut, a revenit în muzică. "Nu te stresezi ca atunci când ai doar unul. Până ajungi la al cincilea, i-a trecut febra primului copil. Primii doi se cresc cel mai greu. Apoi nu mai eşti la fel de speriat. Pe primii patru i-am crescut doar noi, fără ajutor. Nu am mai dormit o noapte întreagă de 10 ani. M-am învăţat cu ritmul ăsta. M-am învăţat deja. Am 32 de ani. Nu le-am dat lapte praf, i-am alăptat pe toţi câte un an şi jumătate, doi ani. Simt nevoia să o alăptez pe fetiţa cea mică. deşi mama insistă să nu o mai fac. Mă trezesc noaptea din oră în oră. Nu de foame cere de mâncare, ci pentru că vrea să te aibă alături", a explicat Raluca.

Cum se înţeleg cei cinci copii? "Se iubesc mult, au şi ei momentele lor de gelozie. Au mai crescut un pic, nu mai simt chiar aşa dorul meu, pot să merg la concerte", a mai spus ea.

Chiar dacă a născut de cinci ori, Raluca arată foarte bine. Care e secretul ei? "Stau în picioare toată ziua. După a cincea sarcină, am avut şi eu impresia că se adună kilogramele".

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce se întâmplă mâine în Gală, la Puterea Dragostei! Adrian i-a cerut inelul de logodnă Ralucăi! "Dă-mi inelul înapoi! Găseşte-ţi alt bărbat, mai matur"

Carmen de la Sălciua îi răspunde lui Culiţă Sterp, după ce el a povestit cum a fost înşelat cu cel mai bun prieten - Care este versiunea ei

ULTIMA ORĂ: Patru români au murit în Italia! Au făcut accident când încercau să fugă de poliţişti

„Spune-mi dacă ești pe undeva, pe aici”. Un bărbat din Turcia își caută cu disperare mama, printre ruinele lăsate în urmă de cutremure

Sâmbăta Morților 2023. Când sunt Moșii de iarnă și ce trebuie să faci în această zi de sărbătoare?

„Comunicăm destul de rar.” Lucian Viziru, despre cearta cu Augustin

Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies