Ce făcea Alina Vidican chiar în momentul în care Cristi Borcea era, din nou, condamnat la închisoare! În timp ce fostului ei soț i se puneau cătușele, ea era la plajă în Miami EXCLUSIV

Problemele pe care le are Cristi Borcea, în România, el fiind, din nou, închis, par să nu o afecteze prea mult pe fosta lui soție, Alina Vidican, stabilită la Miami./

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis ca Borcea să meargă la închisoare din nou, de data aceasta în dosarul retrocedărilor de terenuri de la malul mării. Iar în dimineața zilei de vineri, Cristi Borcea s-a predat, polițiștii l-au încătușat și l-au băgat în dubă pentru a-l transporta la penitenciarul Rahova. Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată, la trei ani de închisoare pentru asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, la trei ani de interzicere a unor drepturi, precum şi la confiscarea echivalentului în lei al sumei de 957.107 euro.

Citeste si: Detalii de ULTIMA ORĂ! Cristi Borcea, la un pas să scape de condamnarea la pușcărie! NIMENI nu a știut de asta până ACUM!

Citeste si: Cine l-a băgat, de fapt, pe Cristi Borcea în puşcărie! Sebastian Bodu este satisfăcut: ”Dosarul ăsta a plecat de la sesizarea mea!”

Citeste si: Cristi Borcea ar putea sta în închisoare până în 2028: „Dacă nu va spune numele celor implicați...”

În tot acest timp, spun sursele noastre, Alina Vidican se relaxează de minune în însoritul Miami, fosta soție a lui Cristi Borcea profitând din plin de libertatea pe care o are acolo. Astfel, alături de cei doi copii ai ei și ai lui Cristi Borcea, Alina Vidican face îndelungate sesiuni de shoping și de plajă, iar în restul timpului se ocupă îndeaproape de afacerea pe care o are pe mână în Statele Unite ale Americii.

”Alina merge aproape zilnic la malul oceanului, alături de copii ei. Stă pe plajă, se joacă cu micuții, pare că, în sfârșit, a scăpat de depresia de după divorț. Se simte bine, e fericită acolo și nimic nu pare să îi mai umbrească bucuria de a fi alături de micuți. Se ocupă, evident, și de afacere, știe că este cea mai bună variantă de a face bani, nu se mai bazează foarte mult pe ajutorul pe care fostul ei soț I l-a tot dat. Oricum, e liniștită, știoe că dacă are nevoie, poate apela la el, mai ales că Borcea își iubește la nebunie copii”, ne-a spus sursa noastră.

 

Alina Vidican şi Cristi Borcea, divorţ cu probleme

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poarta Alba, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea, cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor, timişoreanca primind o sumă de bani semnificativă drept pensie alimentară, precum şi afacerea din Miami.

fara descriere

Între timp, Cristi Borcea a fost eliberat condiţionat din închisoare, el fiind condamnat în "Dosarul transferurilor", căsătorindu-se în toamna anului trecut cu Valentina Pelinel, cea care îi va dărui gemeni, după ce a născut şi un băieţel, Milan. Acum însă, chiar înainte ca Valentuina Pelinel să nască, a ajuns, din nou, la pușcărie, Cristi Borcea fiind condamnat definitiv la 5 ani de închisoare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate