Cine l-a băgat, de fapt, pe Cristi Borcea în puşcărie! Sebastian Bodu este satisfăcut: ”Dosarul ăsta a plecat de la sesizarea mea!”

Puţini ştiu cine l-a băgat, de fapt, pe Cristi Borcea în puşcărie. Este vorba despre fostul şef al ANAF, Sebastian Bodu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

S-a aflat cine l-a băgat, de fapt, pe Cristi Borcea în puşcărie. Soţul Valentinei Pelinel a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor, la doar câteva luni după ce fusese eliberat pentru sentința executată în Dosarul Transferurilor. Dragoș Săvulescu, alt fost acționar la Dinamo, a primit și el o sentință definitivă de 5 ani și jumătate. 

Citeste si: Cristi Borcea ar putea sta în închisoare până în 2028: „Dacă nu va spune numele celor implicați...”

Citeste si: Am aflat cum și-a petrecut Cristi Borcea ultimele zile de libertate! A mers cu Valentina la film și s-a bucurat de fiecare moment!

Citeste si: Valentina Pelinel, declarație de dragoste emoționantă pentru Cristi Borcea: „Mereu împreună, chiar și în momentele când totul părea pierdut!” Fostul acționar a fost condamnat la 5 ani de închisoare

Cine l-a băgat, de fapt, pe Cristi Borcea în puşcărie: "Ca să nu uităm!"

În același dosar, fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a primit și el 9 ani cu executare. Sebastian Bodu, care a fost şef al Fiscului între 2005 şi 2007, a comentat, satisfăcut, după ce a aflat sentinţele: “Mazăre a luat 9 ani cu executare. Dosarul ăsta a plecat de la sesizarea mea, ca preşedinte ANAF. Ca să nu uităm”. (vezi primele imagini cu Borcea încătuşat)

fara descriere

Cine l-a băgat, de fapt, pe Cristi Borcea în puşcărie. Prejudiciul total este de 114 milioane de euro 

E clar cine l-a băgat, de fapt, pe Cristi Borcea în puşcărie. Prejudiciul total calculat de DNA în Dosarul Retrocedărilor este de 114 milioane de euro, dintre care 77,77 milioane euro reprezintă prejudiciu în dauna statului şi 36,16 milioane euro - prejudiciu în dauna municipiului Constanţa. Cristi Borcea a fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate