Ce făcea sora regretatei Denisa Manelista când mormântul artistei ardea ca o torță! Dezvăluiri EXCLUSIVE

Ziua de 2 ianuarie a fost una cumplită pentru familia regretatei Denisa Manelista, veștile despre mormântul care a ars ca o torță fiind unele care le-au stricat sărbătorile Adelinei, sora artistei, și lui Florian, cumnatul acesteia.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, Adelina și Florian au aflat de incident de la tatăl regretatei Denisa Manelista, acesta povestindu-le, șocat, ce s-a întâmplat în cimitir.

Citeste si: Familia regretatei Denisa Manelista, decizie incredibilă după ce mormântul a ars ca o torță! Declarații EXCLUSIVE

Citeste si: Mormântul cântăreței Denisa Răducu a ars ca o torță! Toate fotografiile și jucăriile de pluș au luat foc

Citeste si: Sora Denisei, lovitură grea de la propriul unchi, în scandalul pentru averea solistei! Decizie de ultim moment a judecătorilor

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

”Ne odihneam cu toții când am aflat, eram în jurul mesei, vorbeam. Adică, nu că am fi petrecut prea mult de Revelion, am stat acasă, în familie, cu fetițele, ne-am jucat, ne-am distrat, dar nu un chef în toată regula. Chiar vorbeam de Denisa când am aflat ce s-a întâmplat, am fost șocați, Adelina povestea de ea, ce năzbâtii mai făceau ele când erau mici. Oricum, ceea ce nu înțeleg este cum de noi, cei din familie, am aflat cam ultimii, nici părținții Denisei și ai Adelinei nu au aflat.

Ei oricum merg foarte des la mormânt, iar când au ajuns acolo, deja dezastrul era produs. Fetele noastre s-au supărat, țineau foarte mult la Denisa, dar Adelina le-a liniștit, le-a spus că totul se va repara”, ne-a spus, în exclusivitate, Florian, cumnatul regretatei Denisa Manelista.

Cu toate acestea, el este optimist. ”Știu că nu a fost intenționat, îl vom reface și mai frumos decât era înainte.

Ieri, după ce am aflat ce s-a întâmplat, am făcut planurile pentru cum va arăta când ne vonm apuca să îl renovăm. Am și vorbit acolo, dar în perioada asta nu lucrează nimeni, așa că așteptăm până după Sf. Ion și, oricum, nu mai se poate face nimic, că nu e vremea bună, și ninge, e și frig, nu se prea poate reconstrui acum”, ne-a mai spus Florian.

 

Denisa Manelista, uitată de artiști

”Nu am făcut foarte multe lucruri. Am avut grijă însă să împărțim, să își aducă lumea aminte de ea. Am împărțit, aici în Spania, unde stăm, am făcut pomană românilor care aveau nevoie de câte ceva. Așa facem de fiecare dată. Normal, Adelina a trimis și un buchet de flori, prin curier, la cimitir, pentru că, în acest an, nu am reușit să fim acolo. Oricum, ca de obicei, am stat în familie, iar micuțele au avut parte de un tort”, ne-a spus cumnatul regretatei Denisa Manelista.

Cu toate acestea, ne-a spus cumnatul Denisei Manelista, anul trecut, pe 18 decembrie, chiar când Denisa ar fi împlinit 30 de ani, a avut o surpriză cât se poate de neplăcută cu privire la cei care susțineau, sus și tare, că o iubesc pe regretata artistă. ”Îmi amintesc că, pe când era Denisa bolnavă și noi eram disperați, apăreau la televizor tot felul de cântărețe, o vizitau la spital și apoi povesteau totul când vedeau un microfon... Acum, ce să vezi? Niciuna nu a dat un mesaj, un telefon, un share, ceva, care să amintească că Denisa Manelista, Denisa Răducu cum o chema de fapt pe ea, a murit... Și că pe 13 decembrie ar fi împlinit 30 de ani. Pe vremea aceea, când Denisa abia se mai putea ține pe picioare, ziceau că sunt purtătoarele ei de cuvânt, acum... liniște totală. Nu vreau să spun mai multe, dar... se știu ele, că sunt cunoscute, mi-au demonstrat că au profitat doar de ce i s-a întâmplat Denisei”, ne-a spus, cu obidă, cumnatul regretatei Denisa Manelista.

 

Denisa Manelista a murit din cauza unui cancer, la doar 27 de ani

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva şi pentru a o vindeca. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat şi tratamente complementare, naturiste, dar, din păcate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Manelista a murit, pe 23 iulie 2017, acasă la ea, vegheată de sora, mama şi cumnatul ei, la doar 27 de ani, după o lungă agonie.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Cristea s-a afișat într-o ținută foarte transparentă! Toată lumea a rămas fără cuvinte: „Mă ocup de mine”

Divorț secret în familia Clejanilor! Ramona s-a despărțit de tatăl copiilor ei! ”Îl anunț că o să-mi refac viața” EXCLUSIV

Adevărul despre scandalul de la botezul nepotului lui Florin Salam! Legătura cu dosarul de șantaj al clanului Duduianu! EXCLUSIV

Horoscop Zilnic Duminică 1 August 2021: LEUL va fi pus în situații stresante încă de la primele ore ale dimineții, iar VĂRSĂTORII nu pot accepta faptul că sunt momente în viață...

S-a deschis focul la granița României! Armata a intervenit imediat

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Jador a fost la un pas de moarte! Doar norocul l-a scăpat. „El plângea...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies