Ce i-a spus Andreea Bălan fiicei sale despre despărțirea de George Burcea: "Ella știe că tati..."

Ella Maya a aflat de la Andreea Bălan că tăticul ei nu mai locuiește cu ele pentru că e foarte ocupat.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

andreea-balan-george-burcea-ella-maya
andreea-balan-george-burcea-ella-maya


In articol:

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit și vor divorța, dar actorul își vizitează regulat fetițele. După o căsnicie scurtă și doi copii, cântăreața și actorul și-au spus adio. Nu mai e cale de împăcare între ei, dar George merge în fiecare săptămână în vizită la Ella Maya și Clara Maria.

Într-un vlog postat pe canalul său oficial de Youtube, Andreea Bălan a dezvăluit ce știe fetița ei cea mare despre motivul pentru care tăticul ei nu mai locuiește cu ele, sub același acoperiș. Micuța Ella a aflat de la mami că Burcea este ocupat și muncește, motiv pentru care nu mai stă acasă.

Ce știe fetița cea mare a Andreei Bălan despre absența de acasă a lui George Burcea: Ella știe că tati lucrează și vine doar din când în când

"Au trecut aproape patru luni de când ne-am separat, eu sunt ok acum, eu și fetițele ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă. M-ați întrebat cum reacționează Ella sau dacă Ella știe. Ei bine, un copil, la trei ani, nu înțelege și nu prea pricepe ce înseamnă un divorț. Ea știe că tati vine din când în când, că tati lucrează. Copiii nu au noțiunea timpului, nu știu ce înseamnă o zi, un minut, o oră sau o săptămână. Pentru ei, timpul trece altfel… Le ofer fetițelor tot felul de activități, le ajut să treacă peste această perioadă…", a spus Andreea Bălan.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Andreea Bălan nu își mai ascunde suferința. Mesaj dureros pentru George Burcea. Ce încearcă să îi transmită?

Citeste si: Andreea Bălan a scăpat de inhibiții și și-a lăsat sânii la vedere

Citeste si: Andreea Bălan a trecut cel mai mare test după despărțirea de Burcea. Ce a spus vedeta?

Adevăratul motiv pentru care George Burcea s-a despărțit de Andreea Bălan: "L-a amenințat"

S-a aflat adevăratul motiv pentru care George Burcea a decis să se despartă de Andreea Bălan la scurt timp după nuntă. S-a vorbit mult despre divorțul cântăreței de actorul cu care are două fetițe, dar nu s-a știut până acum ce l-a determinat pe George Burcea sa ceară divorțul.

„El a investit toți banii câștigați într-o casă de producție și într-o afacere mică, alături de un bun prieten. În acea perioadă, în care făcea planuri, George îi cerea în permanență Andreei sfaturi, însă de fiecare dată s-a lovit de pesimismul Andreei, căreia nu îi convenea ca el să facă nimic care să nu aibă legătură cu el. Nu voia ca el să se dezvolte de unul singur. Nu îl sprijinea deloc, din contră, îi inducea stări de nesiguranță. Cel puțin așa a resimțit el tot negativismul ei. Tot timpul îi spunea că afacerea nu va funcționa, că e o pierdere de timp și de bani și că mai bine s-ar concentra pe proiectele comune, precum vlogging-ul. Mai mult, Andreea l-a amenințat că îl va distruge, că el nu e nimic fără ea. Desigur, asta se întâmpla atunci când au început scandalurile între ei”, a declarat un prieten al lui Burcea pentru impact.ro.

Urmatorul articol
Citește și:

Lola Crudu, Elena Ionescu, Iancu Sterp si Emanuel Neagu sunt cei patru finalisti Survivor Romania

Lovitură dură pentru Ioniță de la Clejani de la fiica sa nerecunoscută! Mesajul Ramonei Manole

Cutremur la Pro Tv! După Mihai Petre, un alt jurat de la Românii au talent rupe tăcerea: de ce a decis să plece

Asistentă medicală de la Spitalul din Râmnicu Sărat, depistată cu coronavirus

Ultima oră! Calendarul examenului de Bacalaureat, aprobat

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies