Ce le-a mărturisit Mîțu Stoian prietenilor, înainte să moara? Au ieșit la iveala mesajele:"Două ore jumate stai în camera aia cu masca pe nas"

Au fost descoperite mesaje din telefonul regretutului artist Petrică Mîțu Stoian. Ce le spunea cântăreţul apropiaților, despre tratamentul de la clinica Nera, imediat după procedură.

Autor: Georgiana Maria Anghel

In articol:

Petrică Mîțu Stoian a decedat la data de 6.11.2021, la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. Recent, au fost descoperite mesajele regretatului cântăreț, din timpul perioadei în care a fost internat la clinica Nera.

Petrică Mîțu Stoian îi ținea la curent constat pe apropiații lui despre starea lui de sănătate.

Mai mult, artistul îi informa și despre condițiile care îi sunt puse la dispoziție și tratamentul pe care îl urma. Într-unul dintre mesaje, Petrică Mîțu Stoian le-a spus prietenilor că a stat în camera cu oxigen, cu două ore mai mult decât era stabilit. 

Ce le-a mărturisit Mîțu Stoian prietenilor, înainte să moara?!

Petrică Mâțu Stoian, mesaje 

[Sursa foto: România Tv]

Petrică Mîțu Stoian, mesaje înainte să moară:"Sunt bine"

Recent, România TV a intrat în posesia mesajelor din telefonul regretatul cântăreț  Petrică Mîțu Stoian. Acesta afirmă în unul din mesaje, că a fost ținut în camera cu oxigen, cu două ore mai mullt. Cu toate acestea, el mărturisea că se simte bine și că rezultatele se vor vedea abia după patru zile.

"Acum am scăpat(...) Două ore să stai în camera aia cu masca pe nas (...)Dar

pot rezista în camera aia fără probleme(...) După patru zile se simte(...) Nu fac tensiune(...) Sunt bine", sunt câteva dintre mesajele pe care artsitul le trimitea apropiațiilor. 

De asemenea, Petrică Mîțu Stoian își mai informa apropiații și despre condițiile care îi sunt puse la dispoziție în clinică. El le-a mărturisit că urmează un regim alimentar, fără carne și sare. 

Citeste si: Ion Şmecherul era în concediu când A MURIT! Iată ce l-a ucis pe tânăr. Culiță Sterp a făcut precizarea- bzi.ro

Citeste si: Nelu Tătaru, despre terapia post-COVID pe care a urmat-o Petrică Mîțu Stoian înainte să moară: „Eu, ca ministru, aveam nişte rezerve vizavi de ce înseamnă terapia cu oxigen hiperbar”

"Am regim fără sare și fără carne", a mărturisit Petrică Mîțu Stoian, în discuția cu un prieten. 

Clinica Nera, reacție imediată după ce au fost descoperite mesajele regretatului artist

Inițial, artistul a fost internat la Clinica Nera, pentru a se trata post-Covid. Interpretului de muzică populară i-ar fi fost stabilite 15 ședințe de terapie, fără să urmeze măcar una de acest fel. 

Reprezentanții clinicii private din judeţul Caraş-Severin au declarat că,  artistul prezenta valori în limite normale ale parametrilor fiziologici pentru a urma o terapie cu oxigen hiperbaric, în ziua de vineri. 

”În urma nefericitului eveniment al decesului maestrului Petrică Mîţu Stoian, dorim să precizăm următoarele: Domnul Petre Mîţu Stoian a sosit la Clinica Nera vineri, 5.11.2021, în jurul amiezii, în vederea recuperării post-Covid, în stare generală bună de sănătate. A fost consultat în cursul după-amiezii.(...) În cadrul consultaţiei preliminare s-au constatat valori în limite normale ale parametrilor fiziologici pentru a urma o terapie cu oxigen hiperbaric. A urmat procedura de testare la presiune şi oxigen şi s-a stabilit o cură de 15 şedinţe de terapie cu începere de-a doua zi. Seara a mers la masă, s-a plimbat puţin prin complex şi apoi a mers să se odihnească în camera unde era cazat; starea dumnealui a fost bună pe toată perioada aceasta”, a declart Clinica Nera, într-un comunicat de presă. 

Starea artistului s-a agravat în dimineața zileie de sâmbătă, atunci când a fost transferat la Spitalul din Oraviţa, iar mai apoi la Spitalul Județean Reșița, acolo unde și-a petrecut ultimele zile din viață. 

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian, dărâmat în ultimele momente din viață: „Uite soră-mea cum am ajuns!” Ies la iveală noi detalii

”Spre dimineaţă, medicul a fost chemat pentru hemoptizie; Domnul Petre Mîţu Stoian a fost transportat cu salvarea la CG SP Oraviţa; Acolo a primit tratament cu O2 şi substanţe perfuzabile specifice care a oprit tusea şi hempotizia; Pacientul s-a simţit bine în tot acest timp, a dorit să se întoarcă la Clinică, dar din prudenţă a acceptat să rămână pentru investigaţii suplimentare. Ulterior a fost trimis la Reşiţa pentru evaluare imagistică. Clinica a constatat mai târziu că starea domniei sale a continuat să fie una stabilă la SP Reşiţa şi că abia după ora 13.00 starea lui s-a agravat”, a declart Clinica Nera.

Totodată, reprezentanții Clinicii Nera au mai făcut precizări în legătură cu condițiile lor și despre modul în care ei administrează tratamentul paciențiilor. 

”Dezminţiri: Cinica Nera nu administrează medicaţia cronică a pacienţilor, acest lucru este în responsabilitatea pacienţilor şi a aparţinătorilor. Tratamentul cu oxigentul hiperbar mai ales în dozele mici de testare a toleranţei nu poate creşte valoarea INR (anticoagularea sângelui). Eventualele barotraume ce pot fi posibil atribuite expunerii mediului hiperbar apar obligatoriu în timpul sau imediat după încheierea şedinţei. La valori INR 6-7, constatate la SP Reşiţa, hemoptizia poate apare şi spontan sau după un episod de tuse severă şi reprezintă o complicaţie directă a tratamentului necontrolat cu anticoagulante, tratament administrat înainte de sosirea la clinică. În clinica Nera au fost tratate mai bine de 600 de persoane cu un total de peste 4.000 de terapii hiperbare efectuate de la începutul activităţii”, au mai adăgat reprezentanţii Clinicii Nera.

Sursa: romaniatv.net

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Postul Crăciunului 2021. Ce alimente poți consuma în Postul Nașterii Domnului, care durează 40 de zile

Ministerul Sănătății nu este de acord cu deschiderea școlilor în format fizic, acolo unde incidența este sub 3 la mia de locuitori, indiferent de rata de vaccinare a profesorilor

Niculina Stoican face mărturisiri despre relația cu soțul ei: ”Am primit telefoane: știi, soțul tău mă iubește”

4 nativi vor lua decizii noi în viață începând cu săptămâna viitoare

Lovitură cumplită pentru Cîțu. Marcel Ciolacu a dat vestea: Ne retragem de la guvernare

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Tensiuni fără precedent la Antena 1. Vedetele postului s-au răzvrătit. Rivalii de la PRO TV, dați exemplu

EXCLUSIV | K.O. devastator pentru Moroșanu: ”Se plimbă cu caravana”. Lovituri sub centură și pentru frații Stoica

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies