Ce le-a spus Magdalena Șerban, criminala de la metrou, psihiatrilor! Mărturiile ei au fost făcute publice în premieră

Ce le-a spus criminala de la metrou psihiatrilor! Mărturiile ei au fost făcute publice în premieră

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Magdalena Șerban a șocat o țară întreagă după ce a împins-o pe șinele metroului pe Alina Ciucu. Tânăra a murit lovită de garnitura de metrou la stația Dristor. Câteva ore mai devreme, criminala de la metrou încercase să arunce pe șine o altă tânără, însă aceasta s-a ținut pe picioare și a supraviețuit.

Acum au fost făcute publice mărturiile făcute de Magdalena Șerban în timpul discuțiilor cu psihiatrii care au vrut să afle ce a fost în mintea ei în momentul atacului.

Ce le-a spus Magdalena Șerban, criminala de la metrou, psihiatrilor! Mărturiile ei au fost făcute publice în premieră

Jurnaliștii de la Libertatea au pus mâna pe declarațiile făcute de criminala de la metrou.

fara descriere

„Mi-a venit aşa o răime şi nu mai suportam pe nimeni… era să mă-mpingă ea pe mine apoi… se uita că nu aveam eu stare… am fost eu foarte supărată… avea acelaşi profil cu femeia din Spania – Iuliana – mi se sfârşise toate gândurile, toate dorinţele (…) nu mai aveam dorinţă de a continua”… simţeam o ură faţă de ea: uite cum una ca asta mi-a făcut mie rău” … dacă fac răul ăla va plăti şi Iuliana… să ia poliţia firul acţiunilor”, le-a spus Magdalena Șerban psihiatrilor.

Citeste si: Prima declarație făcută de reprezentanți după ce Facebook, Instagram și Whatsapp au picat

Citeste si: Declarații exclusive ale Adelinei Pestrițu! Care este motivul pentru care, la cununie, a fost însoțită doar de nașii ei și ai lui Virgil

Citeste si: VIDEO | Imagini șocante cu asasinul din Făget! Cum a fost filmat după ce a părăsit locul crimei

Alexandra este numele fetei care a scăpat. Nu a avut același noroc și Alina Ciucu. Ce declarații a făcut femeia despre prima victimă?

„Probabil era mai aproape. „Mi-a strigat dacă vreau geanta ei”… „Nu i-am zis nimic când m-am uitat, nu voiam să o împing, atunci aveam inițiativă de disperare şi un moment de panică… nu mai puteam să trec de la o perioadă la alta”, a declarat Magdalena Șerban, scrie libertatea.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate