Ce mari s-au făcut gemenele lui Adrian Corduneanu! „Beleaua” le iubeşte ca pe ochii din cap: ”Puterea mea, copilaşii mei!”

Amicii au văzut ce mari s-au făcut gemenele lui Adrian Corduneanu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Din fotografii se vede ce mari s-au făcut gemenele lui Adrian Corduneanu. Interlopul din Iaşi are trei copii cu soţia sa, Ramona, supranumită „Diamantul roz”, două fete gemene şi un băieţel. (vezi ce sexy este soţia lui Corduneanu)

Citeste si: ”Beleaua” Corduneanu, executat silit la ieșirea din închisoare! Probleme și pentru sotia sa, ”Diamantul Roz”

Citeste si: Adrian "Beleaua" Corduneanu a fost eliberat din închisoare! Unul dintre judecătorii care au dat decizia este celebru!

Citeste si: Fiul lui Sile Cămătaru vrea să îşi dea calul pe un Mercedes de 250.000 de euro: “Mai bine îl schimbi cu un Ferrari” FOTO

Ce mari s-au făcut gemenele lui Adrian Corduneanu. A fost eliberat recent din închisoare

„Beleaua” le-a dus dorul copiilor pentru că, aproape doi ani, el a stat la închisoare, după o condamnare primită într-un dosar de şantaj. Corduneanu a fost eliberat recent, iar acum petrece foarte mult timp cu copiii.

fara descriere

Ce mari s-au făcut gemenele lui Adrian Corduneanu: „Ce fetiţe frumoase foc, boss” 

Nu mai e un secret ce mari s-au făcut gemenele lui Adrian Corduneanu. El şi-a dus fetele la o cofetărie, apoi, într-o altă seară, le-a invitat la un restaurant. „Puterea mea, copilaşii mei!”, a postat Corduneanu. „Ce fetiţe frumoase foc, boss”, i-a scris un amic.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate