Ce meserie are, cu adevărat, Margherita de la Clejani! Părinții au trimis-o la o facultate particulară, dar...

Margherita de la Clejani s-a specializat în jurnalism la facultate, dar nu a profesat această meserie până acum.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Margherita de la Clejani s-a specializat în jurnalism, ea absolvind, în 2015, Facultatea de Jurnalism, Psihologie și Științe ale Educației - specializarea Jurnalism, din cadrul Universității Hyperion din București. Cursurile la facultatea particulară au durat 3 ani, taxa pentru un an de studiu fiind de 3.000 de lei. (vezi motivul pentru care Margherita s-a dus la cimitir)


In articol:

Citeste si: Fiica Vioricăi de la Clejani, accident rutier în urmă cu puţin timp. A fost testată POZITIV! Ce droguri a consumat cântăreaţa

Citeste si: VIDEO | Iubitul Margheritei, adeptul drogurilor

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: VIDEO | Margherita, victima anturajului: "Fiica mea este vânată de oameni dubioși!"

Numele Margheritei apare pe olistă cu note obținute la examene în anul 2 de studiu. Astfel, fiica Clejanilor a obținut 5 la "Etică și deontologie", 8 la "Dreptul comunicării", 9 la "Radio", 8 la "TV" și 8 la "Fotojurnalism". Chiar dacă a absolvit facultatea, Margherita nu a practicat meseria de jurnalist, dar s-a consacrat ca invitată în diverse emisiuni televizate.

Ce meserie are Margherita de la Clejani. A picat BAC-ul pentru două sutimi

În vara lui 2012, când era elevă a liceului Dinu Lipatti, Margherita a ratat BAC-ul la mustață, în ciuda faptului că a promovat toate probele. Margherita a luat nota 6,4 la română, 5,2 la istorie și 6,35 la geografie. Astfel, media ei generală a fost 5,98, cu două sutimi mai mică decât media 6, care asigura promovarea BAC-ului. Fata Vioricăi din Clejani a făcut contestaţie, însă fără acest lucru nu a ajutat-o prea mult.

"Am scris 'Luceafărul'. Am luat luceafărul ăla şi l-am desfăcut în patru, în cinci, în şase. Şi nu mi se pare corect ca eu să iau nota 6.40. Am făcut contestaţie şi mi s-a scăzut din notă! De ce? Nu mi se pare corect", a spus fiica Clejanilor. Până la urmă, Margherita din Clejani a luat BAC-ul în sesiunea de toamnă a anului 2012, după ce a obţinut media 6,65. Margherita a revenit zilele trecute în prim-plan după ce a provocat un accident. Mai mult, ea riscă un  dosar penal pentru consum de substanțe interzise.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Povestea maimuței de care Margherita de la Clejani nu se desparte niciodată! Vedeta își riscă sănătatea, dar nu o interesează

Părinții Margheritei de la Clejani s-au răzbunat crunt pe lăutarul care i-a acuzat de plagiat! Viorica și Ioniță Manole l-au executat silit pe Sile Păun!

Rețetă: Incredibil cât de ușor se face rulada cu ciocolată: Desertul care va fi extrem de îndrăgit de membrii familiei

Iubitul Margheritei, sechestrat si talharit. Tanarul a ajuns la spital in stare grava

Margherita de la Clejani, influențe sataniste de la iubitul ei?! Ce înseamnă de fapt ”morningstar”, numele ales de cântăreață pe contul de Instagram?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies